LG teaser for G4’s højopløselige QHD-skærm

LG udgiver i dag en teaser, der lover en højopløselig Quad HD-skærm med store forbedringer over hele linjen.

LG teaser for G4’s højopløselige QHD-skærm

Sydkoreanske LG offentliggør i dag en teaser, som fortæller lidt om, hvad du kan forvente af skærmen i den næste topmodel.

Selv om mere eller mindre alle detaljer om LG G4 og massevis af billeder er lækket denne weekend, er LG bestemt ikke slået omkuld. I stedet er de klar med den nye teaser til de mange spændte fans.

Læs også: Ups, massivt læk af LG G4 billeder af LG Korea

Et indledende spørgsmål i videoen lyder: “Tror du, at alle QHD-skærme er ens?” Med andre ord mener LG indirekte, at deres nye IPS Quantum Display, som de selv kalder det, er noget helt særligt.

LG G4
Dette billede er blandt de lækkede fra sidste uge.

Med illustrationer og forklaringer fortæller LG, at forskellen er indlysende og at den 1440 x 2560 pixels højopløselige skærm er 25 % mere lysstærk end tidligere QHD-skærme fra LG – formentlig fra LG G3.

Læs også: LG G4 kameranyt – ekstra lysstærkt og flere pixels

På farveskalaen er der også forbedringer at finde. LG siger, at skærmen i LG G4 har en 20 % bredere farveskala end tidligere af slagsen.

Offentliggørelsen af LG G4-topmodellen finder sted tirsdag den 28. april i henholdsvis Istanbul, London, New York, Paris, Seoul og Singapore på én og samme tid. Hvad annonceringen af LG G4 vil byde på af nyheder, er der efterhånden ingen tvivl om.