LG Tone Studio er en højtalerhalskæde – skørt eller genialt?

Med LG’s aparte Tone Studio får du full surround lyd om halsen.

LG Tone Studio er en højtalerhalskæde – skørt eller genialt?

Årets store CES-messe byder igen i år på både gale og geniale påfund indenfor forbrugerelektronik. LG’s nye Tone Studio wearable synes at være et produkt der falder indenfor begge kategorier.

Tone Studio er nemlig en halv halskæde der gemmer på fire højtalere der tilsammen leverer et surround lydbillede i et personligt format.

Den består af to full-range højtalere på toppen der står for musikken, mens to nedadvendte højtalere serverer en ekstra omgang bas via ’bone induction’ så hele dit skelet vibrerer med i takt med musikken. Noget som selv high-end hørebøffer ikke er i stand til at levere.

Sammen med en indbygget 32-bits Hi-Fi DAC forstærker kan Tone Studio samtidig levere DTS-kompatibel biograflyd.

Se også:  Samsung lancerer trådløst headset sammen med Galaxy S8

LG Tone Studio
Foto: LG.com

Fungerer også som almindeligt headset

Har du ikke i sinde at dele din playliste med de øvrige passagerer i toget eller bussen, rummer Tone Studio også to små ørepropper som forvandler Tone Studio til et mere almindeligt bluetooth-headset.

Tone Studio kan også sluttes til via et almindeligt jack-stik og en indbygget mikrofon gør, at du også kan benytte det som headset.

Konceptet kan virke skørt, men i følge tech-mediet Engadget giver galskaben mening. Tone Studio giver et overbevisende indtryk, for de vibrationer Tone Studio serverer bidrager positivt til lydoplevelsen.

Prisen er ligger ikke fast endnu, men regnes med at ligge mellem 220 og 240 amerikanske dollars. LG Tone Studio får salgstart omkring marts måned.

Læs også:  Sony SBH70 – trådløst og talentfuldt headset [TEST]