Mand skifter navn til ‘iPhone 7’ – og vinder en iPhone 7

Et ukrainsk elektronikforretning satte en iPhone 7 på højkant til den, der var villig til at skifte navn til 'iPhone 7'. Det var en 20-årig ukrainer.

Mand skifter navn til ‘iPhone 7’ – og vinder en iPhone 7

Lige som mange andre virksomheder verden over fik en elektronikforretning i Kiev i Ukraine tanken at udlodde en iPhone 7 i en konkurrence, men ikke på sædvanlig vis.

Elektronikforretningen fandt på en konkurrence, hvor den, som foretog et officielt navneskift til ‘iPhone 7’, ville blive belønnet med selvsamme telefon.

Det lød fristende for den 20-årige ukrainer Olexander Turin, som var frisk på at ændre sit navn til ‘Сім Айфон’ (Sіm Ajfon i det latinske alfabet, red.), som betyder iPhone 7. Det krævede naturligvis et nyt pas, som han er blevet fotograferet med på billedet ovenover.

Læs også: Apple iPhone 7 – Så god er den blevet [TEST] 

I fredags blev han så belønnet med en 5.800 kroners iPhone 7 for sin indsats, efter han ofrede hvad der svarer til 14 kroner på navneskiftet. Ikke alle omkring den unge ukrainer er dog lige begejstrede for det mærkværdige navn. Venner og familie var alle chokerede oven på offentliggørelsen af hans nye navn, men de har sidenhen støttet op det. Hans søster, Tetyana Panina, siger til AP:

“Det var svært at acceptere det og svært at tro på, at det var rigtigt. Hver person i denne verden leder efter forskellige måder at udtrykke sig på. Hvorfor ikke gøre det på denne måde?”

Den 20-årige ‘iPhone 7’ fortæller, at han vil holde ved det nye navn, men at han vil overveje at skifte tilbage igen den dag, han får børn.