Minimale opgraderinger til Samsung Galaxy Z Fold6 og Flip6?

En guldgrube af oplysninger om de kommende Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6 foldbare telefoner peger minimale opgraderinger.

Minimale opgraderinger til Samsung Galaxy Z Fold6 og Flip6?

Hvad der ligner officielt reklamemateriale for Samsungs to kommende foldbare telefoner, Flip6 og Fold6, er dukket op på nettet. De afslører, at der ikke er særligt store opgraderinger i vente.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner

For få nyheder i Galaxy Z Fold6?

For det første bekræfter billederne næsten, at Galaxy Z Fold6 vil være en trinvis opgradering fra sin forgænger, Z Fold5. Kameraopsætningen, som Samsung ikke har opdateret i tre år, ser ud til at være uændret. Telefonen har det samme 4.400 mAh-batteri og 25 Watt opladningshastighed, og selv skærmstørrelsen forbliver den samme

Der er dog ændringer i telefonens dimensioner. Den er lidt kortere og bredere (1 mm i begge tilfælde) end Z Fold5, og hvad der er endnu vigtigere, så er vægten reduceret med 14 gram.

En bemærkelsesværdig forbedring kunne være lysstyrken på den interne skærm, som ifølge billederne er 1,5 gange lysere end den tidligere model og når op på 2.600 nits. Derudover fremhæver reklamematerialet integrationen af Galaxy AI-funktioner, såsom Circle To Search med S Pen og live transkribering.

I modsætning til rygterne ser Galaxy Z Fold6 ikke ud til at have en titaniumkonstruktion eller Gorilla Glass Armor-beskyttelse som Galaxy S24 Ultra.

Specifikationer på Samsung Galaxy Z Fold6.

Se også: Test af Samsung Galaxy-telefoner

Galaxy Z Flip6 får dampkammer og større batteri

Galaxy Z Flip6 ser derimod ud til at få mere omfattende opdateringer. Det lækkede materiale bekræfter et batteri på 4.000 mAh, det største nogensinde i en Galaxy Z Flip-telefon, hvilket imødekommer bekymringer om batterilevetiden i tidligere modeller. Telefonen ser også ud til at have et nyt primært kamera på 50 MP, som der tidligere har været rygter om.

Mens Z Flip6’s fysiske dimensioner forbliver uændrede i forhold til forgængeren, afslører det lækkede materiale en bemærkelsesværdig tilføjelse: et dampkammer. Det kan forbedre telefonens termiske ydeevne og afhjælpe de problemer med overophedning, som har plaget tidligere Z Flip-modeller.

Både Galaxy Z Fold 6 og Z Flip 6 forventes at blive drevet af Snapdragon 8 Gen 3-chipsættet. Derudover er begge telefoner angivet med 12 GB RAM, hvilket kan være endnu en potentiel nyhed for Z Flip-serien.

Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip6.

Samsung Galaxy Z Flip6 og Z Fold6 lanceres snart

Selv om denne lækage sandsynligvis er korrekt, behøver vi ikke vente længe på at få bekræftet detaljerne om Samsungs 2024 foldbare mobiler. Galaxy Unpacked-begivenheden er lige rundt om hjørnet og finder sted den 10. juli.

Se også: Priser og tilbud på Samsung Galaxy Z Flip5 og Fold5