Mint har skærm på 3″: Enorm efterspørgsel på Indiegogo

Mint er en ny super lille mobil med skærm på 3 tommer og længde på det halve af iPhone SE. Den er ikke premium, men prisen er lav.

Mint har skærm på 3″: Enorm efterspørgsel på Indiegogo

Nogle gange står man og skal bruge en lille og billig smartphone og det kan være svært at finde en featuretelefon, der passer, nu hvor meget af vores kommunikation og aktiviteter foregår via apps. Der kan Mony Mint måske være til hjælp.

Mony Mint – verdens mindste smartphone

Det er en Android 9-telefon, der kalder sig selv for verdens mindste 4G-smartphone. Den kan være en rejsekammerat, da den understøtter 4G-netværk fra alle dele af verden og man kan stadig benytte Skype, WhatsApp, Viber eller andre lignende tjenester til at ringe op via Wi-Fi, hvis det er svært at finde et SIM-kort med billige opkald på rejsen.

Det er desuden en dual-SIM telefon, hvilket er praktisk, hvis man forflytter sig rundt mellem lande, eller hvis man har et data-SIM uden opkald. Den kan naturligvis også bruges til at afspille musik, podcast og lydbøger på rejsen, cykelturen, gåturen eller under træningen.

Se også: Test af små telefoner

Pris fra cirka 630 kroner

Der kan være mange årsager til at ville have en lille bitte telefon som Mony Mint, men den eneste måde at få fingre i den på nuværende tidspunkt er ved at støtte selskabets Indiegogo kampagne. Der er stadig Super Early Bird-pladser tilbage til en pris på 100 dollars, eller godt 630 kroner.

Eller kan man prøve med næste prisgruppe på 115 dollars, cirka 730 kroner og endelig er der Indiegogo specialprisen på 130 dollars eller cirka 820 kroner. Den almindelige pris i butikker kommer til at ligge på 150 dollars, cirka 950 kroner.

Produktion og levering er planlagt til at begynde i november i år.

Se også: De bedste billige mini telefoner

Specifikationer på Mony Mint

Kameraet på bagsiden har 5 megapixel, mens selfiekameraet er på 2 megapixel. Når det gælder RAM, er der 3 GB RAM, så det er ikke en kraftfuld mobil, men den vil helt sikkert kunne klare almindelige mobilopgaver helt uden problemer. Telefonen har 64 GB lagerplads.

Som nævnt har den også dual sim, så der kan sidde to simkort i den og den har også bluetooth og WiFi, oplyser producenten. Det forventede vi naturligvis også. Batteriet er på 1.250 mAh og det loves at række til tre dages brug.

Den lille skærm og det lille format er naturligvis det store trækplaster på telefonen. Den måler 89,5 x 45,5 x 11,5. Den er altså lille og tyk. Til sammenligning måler en mobil som iPhone SE 2020 138,4 x 67,3 x 7,3 mm.

Vægten er ikke oplyst på den mikroskopiske Mint telefon.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner