Motorola afslører ny Moto G med kamera i topkvalitet

Motorola lancerer ny, prisvenlig Moto G, der nu er udstyret med forbedret hardware og samme kamera fra Google Nexus 6 - fortsat til en stærk pris.

Motorola afslører ny Moto G med kamera i topkvalitet

Motorola har stor succes med sin prisvenlige Moto G-serie, der giver fornuftig hardware trods utroligt lave priser. Moto G-serien satte skub i markedet for bedre smartphones i mellemklassen, og nu er Motorola klar til at skubbe grænserne endnu en gang med 3. generation af Moto G.

Læs også: Motorola lancerer elegant Moto X Style og billigere Moto X Play

Motorola fortsætter samme stil som hidtil og giver dig dermed en smartphone, hvor du får specifikationer og en brugeroplevelse, der ofte ses hos konkurrenterne til noget højere priser.

Moto G
Med en IPX7-certificering kan du uden at bekymre dig udsætte den nye Moto G for en tur under vand.

Ny Moto G med forbedret hardware

I denne 3. generation af Moto G er skærmstørrelsen, lige som Moto X Style og Moto X Play, røget op. Nu er skærmen 5,5” stor, mens HD-opløsningen på 720 x 1.280 pixels er beholdt. Det giver en pixeltæthed på 267 pixels per tomme, som stadig giver en helt fornuftig billedkvalitet.

Læs også: Motorola lancerer ny Moto Hint-øresnegl

Processoren er blevet en tand hurtigere med Snapdragon 410 fra Qualcomm, hvor den i 2. generation af Moto G kørte med 1,2 GHz og gik under navnet Snapdragon 400. Hastigheden er derfor skruet op til 1,4 GHz for at opnå en lidt bedre ydelse.

Behovet for mere RAM hos forbrugerne er konstant stigende, og derfor har Motorola indset, at 1 GB RAM ikke nødvendigvis er nok for alle. Det betyder, at du både kan købe Moto G i en variant med 1 GB RAM sammen med 8 GB intern lagerplads og en bedre, men også lidt dyrere variant, der har den dobbelte mængde RAM på 2 GB og den dobbelte mængde lagerplads på 16 GB.

Moto G 2015

Låner kameraet fra Google Nexus 6

Motorolas ord om for alvor at gøre sig bemærket på kamerafronten ser ud til at holde stik. Motorola nøjes ikke kun med at opgradere kameraet i den nye Moto X Style og Moto X Play.

Læs også: Disse topmodeller kan du forvente dette efterår

Med Moto G får du såmænd et ganske imponerende kamera fra Googles nuværende Nexus 6-topmodel, som Motorola er producenten bag. Med andre ord har du et kamera på hele 13 megapixel at gøre godt med, som har en blændeåbning på f/2.2. Kameraet får følgeskab af 5 megapixel foran til selfies.

I forhgold til de tidligere 8 og 2 megapixel i forrige Moto G er der altså gjort store fremskridt på den front. Også batteriet bliver opgraderet i den nye Moto G. 2.070 mAh bliver nu til 2.470 mAh.

Moto G 2015

Dansk pris og tilgængelighed

På trods af de væsentligt bedre specifikationer i denne 3. generation af Moto G, har Motorola alligevel formået at presse prisen helt i bund.

Hvor den seneste Moto G med 4G fra marts måned i år kom med en vejledende pris på 1.700 kroner, får den nye Moto G et lidt højere prisskilt på 2.000 kroner. Det må antages at være prisen på varianten med 1 GB RAM og 8 GB lagerplads, og der er derfor endnu ingen oplysninger om, hvad du skal give for den lidt bedre udgave her i Danmark.

Læs også: Motorola Moto G (2nd): Mellemklasses budgetmobil [TEST]

Salget af telefonen er allerede skudt i gang i 60 forskellige lande. Her er Danmark blandt disse, hvor Elgiganten er annonceret som den første forhandler.