Motorola er igen optimistiske

Den amerikanske mobilproducent har haft ryggen mod muren, men nu ser det ud til, de er på vej tilbage.

Motorola er igen optimistiske

Motorola har det sidste stykke tid kæmpet for igen, at komme op og spise kirsebær med de store mobilgiganter. Nu tror firmaet selv, at de klarer kampen.

Siden nytår har der været store omvæltninger i Motorola-koncernen. Selskabet er blevet delt, for at dæmme op for konkurrencen og holde fokus på mobilproduktionen. Nu påtænker at børsnotere firmaet. Hvis det skal kunne lykkedes, skal Motorola først og fremmest udvikle nye konkurrencedygtige produkter, hurtigere end i dag.

En anden løsning fra Motorola vil være, at samle multimedietelefoner og telefoner fra mellem/topklassen til et enkelt segment.

Det er Rob Shaddock, John Cipolla, Steve Lalla og Todd DeYoung, der skal lede Motorola, og de skal henholdsvis holde fokus på forbrugersegmentet, mellem/topklassen, massemarkedet og strategien, skriver CNET news.

Historien er ikke slut

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 8/4/2008 gik vi et spadestik dybere og bragte nyheden om Motorola kan blive indiskKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.