Motorola lancerer: Motorola One

Motorola lancerer en ny telefon med den helt rene Android One-platform.

Motorola lancerer: Motorola One

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Her til morgen har Motorola løftet sløret for den næste telefon til at ramme det danske marked. I følge Motorolas eget udsagn er der tale om ekstrem “value for money”.

Læs også: Test: Motorola Moto Z3 Play – En god smartphone

Telefonen, med navnet Motorola One, bliver lanceret til en pris på 1.999 kroner, hvilket betyder, at den skal konkurrere med modeller som Samsung Galaxy J6 og Nokia 5.1. Og Motorola mener, at man får mere for pengene med Motorola One, i forhold til konkurrenterne.

Motorola One Black
Den nye Motorola One kommer både i sort og hvid. Foto: Motorola

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Telefonen har da også fået rigeligt med funktioner i forhold til, hvad man kan kræve af en telefon i den prisklasse. Den måske bedste funktion kommer i form af Android One. En ren Android platform uden modificeret brugerflade, og forrest i rækken til at modtage Android 9 Pie. Mange af os går og hungrer efter at komme videre fra Android Oreo, og at komme forrest i køen for 1.999 kroner, må siges at være ganske billigt.

Motorola One er, selvølgelig fristes man til at sige, også udstyret med et dualkamera. Motorola har valgt at installere et 13 MP + 2 MP kamera på bagsiden, med bland andet den nye Cinemagraph-funktion, som Motorola dog ikke har beskrevet yderligere for os. På fronten har Motorola valgt et 8 MP kamera som understøtter dybde-effekt, den såkaldte bokeh.

Læs også: Motorola: Disse modeller får Android 9 Pie

I samspil med Android One har Motorola bevaret muligheden for at benytte deres “Moto Actions”. Moto Actions er, hvis man ikke kender det, bevægelsesstyrede funktioner, blandt andet dobbelt-vrid med håndleddet for at optage med kameraet fra låst tilstand. Derudover kommer Motorola One også med Google AI-funktioner som for eksempel Google Lens.

Hardwaremæssigt er der stadigvæk tale om en telefon til 1.999 kroner, om end en ganske fornuftig af slagsen. Motorola One kommer med Snapdragon 625 processor på 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse der kan udvides med microSD, 5,9″ HD+ display, Dolby Audio og fingeraftrykslæser. De fulde specifikationer kan ses på billedet herunder.

Motorola One lander i butikkerne mandag den 8. oktober og kan eksklusivt købes hos Elgiganten.

Motorola one specs
Foto: Motorola

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobiltelefoner