Motorola Moto G20 – ny billig telefon med stort batteri

Den nye Motorola Moto G20 har en meget billig pris, men byder stadig på et stort batteri, 90 Hz-skærm og et firedobbelt kamera.

Motorola Moto G20 – ny billig telefon med stort batteri

Motorola er godt i gang med at opdatere deres Moto G-serie. Først så vi dem lancere den spændende Moto G100, som vi har haft til test sammen med Moto G50, og til sidst den billigere Moto G30. Nu er turen kommet til den billigste i serien, Motorola Moto G20. Med en vejledende pris på kun 1.299 kroner, kunne Moto G20 være oplagt som barnets første telefon. Her er hvad du skal vide om den.

Med en pris under 1.300 kroner for Motorola Moto G20, så overrasker specifikationerne. Her finder man blandt andet et 2-dags batteri, et firedobbelt bagkamera, en stor 90 Hz-skærm samt plads til et MicroSD-kort.

Læs også: De bedste Motorola-telefoner til prisen

Stor skærm og lang batteritid

Skærmen i Moto G20 er på 6,2 tommer. Til den pris er der naturligvis tale om en LCD skærm, som kun er i HD. Hvad der kan overraske er, at skærmen har en opdateringsfrekvens på 90 Hz, udover de typiske 60 Hz i denne prisklasse.

Den motorkræfter bliver leveret af en specialdesignet ottekernet processor, som vi ikke har stiftet bekendtskab med før. Det er en UNISOC T700, som, ifølge producenten, der giver en bedre grafisk ydelse end tidligere. Til apps og andet er der 4 GB RAM til rådighed, samt en lagerplads på 64 GB, som kan udvides med MicroSD-hukommelseskort på op til 1 TB.

Moto G20 kommer med et stort 5.000 mAh batteri, hvor der loves op til to dages batteritid. Opladningen af det store batteri kan dog godt tage noget tid, da der kun understøttes 10W-opladning.

Motorola Moto G20
Motorola Moto G20 i blå.

Mange kameramuligheder i G20

På trods af den billige pris, så er der blevet råd til fem kameraer i Moto G20; et foran og fire på bagsiden. Bagpå er hovensensoren på 48 megapixel, som tager billeder i 12 megapixel efter pixel binning. Det er en lysstærk sensor med f/1,7 og store pixels, men her dog ingen optisk stabilisering til rådighed. Derudover sidder der ultravidvinkel, makrokamera og dybdesensor i G20.

Se også: Billige telefoner med bedste kamera

Pris og tilgængelighed på Motorola Moto G20

Motorola Moto G20 koster vejledende 1.299 kroner og vil være tilgængelig i Danmark fra den 11. maj. Den kommer i farverne Breeze Blue og Flamingo Pink.

Se også: De billigste priser på Motorola-telefoner