Museum viser de underligste mobildesigns nogensinde

Mobile Phone Museum giver mulighed for nostalgitrip af de helt store - se over 2.100 telefoner fra tidernes morgen til nu. Også de grimmeste...

Museum viser de underligste mobildesigns nogensinde

Teknologien er kommet langt, siden de første mobiltelefoner kom på markedet. Men inden nutidens telefoner har der været en hel del underlige designs i den kategori, man måske bedst kan kalde unik.

The Mobile Phone Museum har samlet over 2.100 forskellige mobiltelefoner, der har været på markedet gennem tiderne. Designet er virkelig specielt på en del af dem. De fleste telefoner, vi har på markedet i dag, har et ret ensartet look, men samlingen hos Mobile Phone Museum viser, at det ikke altid har været sådan.

Tidligere kom mobiltelefoner i alle mulige og umulige størrelser, former og farver.

Mobilmuseum med de mest populære, de grimmeste og andre kategorier

Museet har opdelt sin online samling i underkategorier som bedstsælgende, mode og den meget nischede James Bond-kategori. En favoritkategori er dog ”grimmeste” telefon – de er i hvert fald særegne.

Ser man på de allergrimmeste er det meget svært at forestille sig, at nogen af nutidens mobilproducenter skulle kunne finde på at sende de modeller på gaden. Det er dog rart at se, at man ikke var så bange for at sætte pang på farverne tidligere, måske er det noget, der kan vende tilbage i fremtiden.

Se også: Priser på de bedste nye telefoner

Nostalgi for alle pengene

Der er også en hel del ganske ikoniske designs i samlingen. Det gælder for eksempel Nokia 3310 og Motorola Razr fliptelefonen. Man bliver temmelig nostalgisk, når man sidder og kigger tilbage på alle de gamle telefoner, og det er bare skønt at se, hvor forskellige de var i udtryk.

Det er selvfølgelig dejligt at have sin nuværende og ret anonyme model, men der er også noget specielt ved alle de gamle.

Se også: Test af de nyeste telefoner

Sidste nye om historien

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 14/10/2021 kom den efterfølgende historie med en artikel omkring emnet Qualcomm og Nothing indgår samarbejde – Du læser den her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..