MWC2019: Huawei Mate 20 Pro er årets smartphone

Huaweis Mate 20 Pro løb med prisen som Årets Smartphone ved Mobile World Congress i Barcelona.

MWC2019: Huawei Mate 20 Pro er årets smartphone

Mobilsiden var glade for Huawei Mate 20 Pro, i læsere var glade for Mate 20 Pro og nu er Mobile World Congress det også. Det har nemlig givet Mate 20 Pro den fornemme pris “Best Smartphone”. 

Prisen som årets bedste smartphone har det fået på grund af dens stærke performance, banebrydende kamera, lange batteritid, innovative opladningsløsning og smukke design.

Kevin Ho, der er President of Handset Business for Huawei Consumer Business Group, siger om prisen:

“Huawei Mate 20 serien repræsenterer Huaweis innovative DNA og måske endnu vigtigere vores stærke teknologiske løsninger, der giver brugerne den ultimative produktoplevelse. Vi kan også se på vores salgstal, at Huawei Mate 20 Pro har vundet hjerter og tillid fra forbrugere verden over,”

Læs også: Billeder af Huawei P30 Pro og P30 sluppet ud

Huawei Mate 20 Pro bød på masser af nyt, da den blev lanceret sidste år. Det var bl.a. den første smartphone med omvendt trådløs opladning. Den kom også med en meget hurtig SuperCharge opladning, som giver omkring 70 procent strøm på bare 30 minutter. 

Den er også udstyret med et tredobbekt kamera, hvor den ene linse byder på ultra vidvinkel. Chipsættet Kirin 980 blev også introduceret med Mate 20 Pro og den var derfor en af de første telefoner med et 7 nanometer chipsæt.

Tillykke til Huawei med prisen. Vi synes den fortjener det. Gør i?

Læs også: Huawei lancerer foldbar Mate X med 5G