Nærfotos af Samsung Galaxy S8 er sluppet ud

Et nyt sæt lækkede fotos gør, at du nu kan nærstudere de enkelte detaljer i den kommende Samsung Galaxy S8.

Nærfotos af Samsung Galaxy S8 er sluppet ud

Der er ikke mange uger til, at Samsungs kommende Galaxy S8 stjerner bliver offentliggjort ved et globalt presseevent sidst på måneden.

Hvad Samsung har i sinde at byde på, bliver dog stadigt mere tydeligt med den seneste måned stribe af lækkede spionfotos, presseinfo og teknikblade.

Det seneste sæt fotos lækket fra de kinesiske Weibo er dog værd at bide mærke i, da de, ulig de første læk, står væsentligt skarpere. De zoomer desuden helt ind på væsentlige komponenter i de kommende Galaxy S8 og S8 Plus.

Se også:  Her er det første skarpe billede af Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
Foto: Weibo.com

Nyt displayformat, nye knapper

Samsung Galaxy S8 vil, ligesom den sydkoreanske LG G6 få et mere aflangt display end normalt 16:9. Rygterne siger 18.5:9 og det stemmer overens med billederne. Det giver plads til langt større displays i et smallere format, hvorfor Galaxy S8 og S8 Plus skærmene nu disker op med henholdsvis 5,8 og 6,2 tommer.

Det gør, at den vante home-knap nu alene er en software knap, den fungerer dog i samspil med Samsungs ’Always-On’ teknologi hvorfor den altid vil tone frem på fronten.

Fingeraftrykslæseren bliver der dog ikke plads ril, hvorfor den nu er rykket til bagsiden. Du vil dog kunne bruge Iris-scanning i stedet for at få biometrisk oplåsning af telefonen.

En ny knap er samtidig føjet til venstre side af mobilen. Præcis hvad den skal kunne er uvist, men flere rygter peger på, at det bliver med denne, at du vil kunne aktivere ’Bixby’ – digital assistent der fungerer på samme vis som Apples Siri, Googles Assistent eller Microsofts Cortana.

Se også:  Samsung Galaxy S8 og S8+ video lækket

Samsung Galaxy S8
Foto: Weibo.com

Mere om tre uger

Præcis hvad Samsung vil byde på, vil blive offentliggjort den 29. marts. Følg med her på Mobilsiden.dk, hvor vi vil følge launch-begivenheden tæt.

Læs også:  Samsung sætter dato på Galaxy S8-lancering

UPDATE: et nyt sæt billeder fra Slashleaks viser flere detaljer frem og blandt andet viser størrelsesforholdet mellem de to. Se dem nedendunder.

Samsung Galaxy S8 S8 Plus
Foto: Slashleaks.com