Nogle Samsung Galaxy Note9 får nu Android 9 Pie

Før tid er Samsung nu begyndt at rulle Android 9 Pie, med One UI, ude til de første Galaxy Note9. I første gang ser det kun ud til at være i Tyskland.

Nogle Samsung Galaxy Note9 får nu Android 9 Pie

I sidste uge startede Samsung udrulningen af Android 9 Pie til Galaxy S9, men nu er tiden kommet til Galaxy Note9. I første gang ser den ud til at rulle ud gradvist i Tyskland. GSMArena skriver at de har modtaget en screenshot fra en Galaxy Note9 bruger, som har modtaeget den færdig Android 9 opdatering på sin telefon.

Android 9 Pie til Samsungs Galaxy modeller er ikke bare en Android opdatering, men byder også på et helt nyt design til Samsungs brugerflade. De skifter nemlig med opdateringen væk fra Samsung Experience brugerfladen til One UI. 

Læs også: Video viser gennemgang af Samsungs nye One UI

note9 android 9 pie
En tysk Galaxy Note9 bruger har modtaget den færdige Android 9 Pie opdatering.

Brugeren der har modtaget opdateringen er allerede betatester, hvorfor hans opdatering kun fylder 95MB. For dem der ikke er betatestere, så vil den fylde betydeligt mere.

Hvornår opdateringen rammer nordens Galaxy Note9 modeller er endnu uvist, men vi holder øje. Hvis nogle af jer modtager Android 9 Pie til Galaxy S eller Galaxy Note, så giv gerne lyd fra jer.

Læs også: Android Pie og OneUI kommer også til Samsung Galaxy S8 og S8+