Nokia vil fremme trådløs opladning

Trådløs opladning er smart, men funktionen har endnu ikke fået det helt store gennembrud. Det vil Nokia gøre noget ved med Lumia 930.

Nokia vil fremme trådløs opladning

Nokia var en af de allerførste til at genintroducere trådløs opladning til vores smartphones. Trådløs opladning har før været på HPs Palm serie, men kom aldrig rigtigt videre derfra.

Det vil Nokias Lumia 930 dog gøre ”so 2013” ved at inkludere en trådløs oplader i salgspakken. Nokias Vice President af Storbritannien, Conor Pierce, har sagt at man for alvor vil gøre noget ved trådløst opladning og at det sker samtidig med lanceringen af Nokia Lumia 930.

Med Nokias Lumia serie har Nokia dog gjort et godt stykke arbejde med at gøre enheder klar til trådløs opladning, men i salgspakken har man førhen kun fået en gammeldags ledning og oplader. Derfor har det for mange ikke været interessant at give flere penge for en lader, blot fordi den er trådløs.

Vi ved desværre ikke om det er eksklusivt for England, Irland og Skotland eller om det også bevæger sig over Nordsøen til de danske forbrugere.

Vi håber desuden at konkurrenterne vil følge trop da Android enheder efterhånden også får smagt lidt på trødløs opladnings søde vin.

Har du prøvet trådløs opladning? Er du fan?