Nothing Phone (2) design bekræftet med Glyph Interface

Nothing Phone (1) høstede opmærksomhed med sine LED-strimler på bagsiden - Phone (2) får nu endnu flere, hvilket skulle give brugerne flere muligheder.

Nothing Phone (2) design bekræftet med Glyph Interface

Nothing Phone (2) er klar til at blive lanceret den 11. juli, og vi har nu et officielt kig på bagsiden af enheden i dens to farver – hvid og grå.

Ved første øjekast er der ikke ændret meget ved designet, men enheden kommer med en ændret Glyph-brugerflade.

YouTuberen MKBHD har delt et eksklusivt kig på Nothing Phone 2’s nye bagsidedesign. Toppen og siderne af bagsiden buer nu ind i rammen, hvilket er en anden forskel i forhold til den første Nothing-telefon.

Se også: Hvad koster Nothing Phone?

Flere LED-strimler

Phone (2) har 11 segmenterede LED-strimler sammenlignet med de fem enheder på Nothing Phone (1). Den opdaterede Glyph-brugerflade har nu 33 LED-belysningszoner sammenlignet med 12 på Phone (1), hvilket skulle give en mere detaljeret kontrol over LED’erne.

Nothing Phone (2) understøtter volumenkontrol på bagsiden ved hjælp af Glyph Interface til at vise lydstyrkeniveauet. Glyph-timeren fungerer på samme måde ved at repræsentere den resterende tid inde i LED-strimlen på bagsiden. Nothing har også tilføjet Essential-notifikationer, som tildeler den øverste højre LED til en bestemt app, og LED’en vil forblive tændt, indtil du sletter notifikationen.

Nothing vil også arbejde sammen med tredjeparts app-udviklere for at udnytte den nye Glyph-grænseflade.

Se også: Find en af de bedste kameramobiler