Nu er iPhone XS og XS Max i butikkerne

Nu er de nye iPhones klar på lager i butikker landet over.

Nu er iPhone XS og XS Max i butikkerne

Den dyreste iPhone nogensinde er nu landet på hylderne i de danske butikker og ved teleselskaberne. Det betyder at sidste års flagskib, iPhone X, udgår af Apples sortiment. 

I stedet er der nu modeller iPhone XS og iPhone XS Max. De har samme indmad, men skærmstørrelsen er forskellen. iPhone XS har en skærm på 5,8 tommer, præcis samme størrelse som sidste år. iPhone XS Max har til gengæld spist masser af spinat og er vokset til 6,5 tommer. Netop denne ufgave, med 512GB lagerplads, er den dyreste iPhone nogensinde, med en vejledende pris på 12.999 kroner.

Selvom skærmen, på XS Max, er vokset til hele 6,5 tommer, så er den altså ikke fysisk større end i iPhone 8 Plus.

iphone xs iphone 8
iPhone 8 Plus har en skærm på 5,5 tommer, men er lige så stor som iPhone XS Max. Foto: Apple

A12 faldt i Miraculix’ trylledrik

Med de nye iPhones får man, udover en højere pris, et meget forbedret kamera, mere lagerplads, mere RAM og en helt ny imponerende chip, A12.

A12 Bionic er navnet på Apples nyeste chipsæt, som allerede nu er blevet sammenlignet med de hurtigste Android modeller. Der er fart på det.

iphone xs geekbench
Der er fart over feltet på de nye iPhones. Foto: Geekbench.com

iPhone XS starter ved 8.899 kroner for 64GB og iPhone XS Max ved 9.799 kroner for også 64GB. Du kan se flere priser her:

Butikker og priser på iPhone Xs og iPhone Xs Max

Apple har også annonceret den meget interessant iPhone XR, som er en anelse billigere, men stadig med den nye indmad. Den kommer først i butikkerne den 26. oktober. Den starter ved 6.699 kroner, altså hele 2.200 kroner under iPhone XS. Vil du gerne have en iPhone, der kan holde i mange år, men gerne vil spare lidt, så giver det mening at vente på iPhone XR.