Nu fungerer RCS-beskeder på iPhones

Så bliver det endelig muligt at bruge RCS-beskeder mellem iPhone og Android, men det skal ske via en tredjepartsapp.

Nu fungerer RCS-beskeder på iPhones

Apple har undgået at indføre RCS-beskeder, lige siden Google introducerede standarden, men nu kan iPhone-brugere endelig bruge tjenesten via en tredjepartsapp Beeper.

Applikationen har til formål at samle alle beskedsystemer under ét tag, og den seneste opdatering tilføjede Google Messages til iPhone.

RCS er en forkortelse for Rich Communication Services og indeholder funktioner som kryptering, læse- og skriveindikationer, som er Googles egen løsning til beskeder. Det er også muligt at se flere forskellige typer filer af større format end med almindelige SMS-beskeder.

Apple-brugere skal aktivere funktionen ved at downloade den nyeste version af Beeper Desktop og derefter gå til indstillingerne for at aktivere platformen.

Se også: Pris på iPhone 15

Understøttelsen er stadig i beta

Den største ulempe ved Beeper er, at der er en venteliste, så nye brugere kan blive nødt til at vente lidt. Og da understøttelsen af Google Messages stadig er i beta, kan nogle have problemer med bl.a. avatarer, historik og læsekvitteringer i gruppechats.

Der er også det store spørgsmål, om du vil have dine beskeder til at gå gennem en anden app bare for nemheds skyld, men hvis du stoler på Beeper, lyder det som den tjeneste, du skal bruge til RCS-beskeder.

Man kan også spørge sig selv, om det giver mening med en tredjepartsapp til at kunne sende RCS-beskeder.

En tjeneste som WhatsApp er en populær, selvstændig besked-app, der er kendt for sine mange funktioner, stærke kryptering og udbredte globale anvendelse – og den fungerer på tværs af både iPhone, Android, tabelts og laptops.

Se også: Hvilken iPhone er bedst til prisen?