Ny Motorola-mobil sætter turbo på opladningen

Motorola er klar med endnu en mellemklassemobil, der introducerer pop-up kamera med 32MP kamera, 64MP bagkamera og 45W opladning. Her er Motorola One Hyper.

Ny Motorola-mobil sætter turbo på opladningen

One Hyper er Motorolas nye bud på en prisfornuftig mellemklassemobil med fine specifikationer, som gemmer interessante overraskelser i ærmet. Den er nemlig den første Motorola med pop-up kamera og en nyudviklet 45W Hyper opladning, der ræser batteriet fra 0-75 procent på bare 30 minutter.

Men det er ikke det eneste nye i Motorola One Hyper. På bagsiden finder vi et 64 megapixel kamera, der er det mest højopløselige kamera i en Motorola-mobil nogensinde, kombineret med et 118 graders ultravidvinkel-kamera. Forsidens 6,5 tommer IPS-skærm i 19:9-format står helt uden afbrydelser af notch eller punch-hole, for frontkameraet er gemt væk i toppen af telefonen, og dukker kun op når det aktiveres. Det betyder at skærmen fylder hele 90 procent af Hypers front.

Fingeraftrykslæseren i Motorola One Hyper er af den kapacitive slags, og er gemt væk på enhedens bagside.

Motorola One Hyper
En lille motor skubber og trækker frontkameraet i Motorola One Hyper op og ned. Foto: Motorola

Turbo på opladningen i One Hyper

Efternavnet på den nye Motorola One-mobil stammer tydeligvis fra enhedens nyudviklede opladningsteknologi. Den såkaldte Hyper Charging bringer 45W-hurtigopladning, der er langt hurtigere end hvad Motorola tidligere har tilbudt. 

Ifølge Motorola giver 10 minutter i opladeren op til 12 timers brug, og det 4000 mAh batteri bliver på en halv time opladt fra 0-75 procent. Meget underligt, så bliver den nye 45W oplader solgt som tilbehør, og der medfølger kun en 15W oplader i salgsæsken. 

One Hyper er udstyret med mellemklasse-chipsettet Snapdragon 675, 4GB RAM, 128GB lagerplads og så kommer den med Android 10. Lagerplads kan udvides med hukommelseskort på op til 1TB.

64 megapixel med nattesyn

Bagsidens primære kamera i Motorola One Hyper på 64-megapixel har en pixelstørrelse på 0.8µm og en blænde f/1.9, og udstyret med Night Vision og Quad Pixel teknologi. Med laser-autofokus teknologi fokuserer kameraet hurtigt, selv i mørke.

Bagsidens andet kamera er en 118° ultravidvinkel linse på 8 megapixel.

Frontkameraet sætter to rekorder for Motorola-mobiler: en sensor på 32 megapixel og gemt væk som pop-up kamera. Pixelstørrelsen er på samme 0.8µm. Det nye pop-up kamera er udstyret med en beskyttelsesmekanisme, der trækker pop-up kameraet ind, hvis mobilen pludselig tabes eller vendes på hovedet. Frontkameraet har også Night Vision og Quad Pixel, og der loves “smukt detaljerede portrætter” selv i lav belysning.

Motorola One Hyper: Pris og tilgængelighed

Vejledende udsalgspris på Motorola One Hyper i Danmark er 2.699 kroner. Tilgængelighed vil blive annonceret snart.