Ny Samsung Galaxy S8 Active lige om hjørnet

Samsung er, traditionen tro, på vej med en Active-udgave af topmodellen Galaxy S8. Nu er de første billede af smartphonen dukket op før afsløringen.

Ny Samsung Galaxy S8 Active lige om hjørnet

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsung har tradition for at lancere en Active-udgave af dets Galaxy S-topmodeller, og i år er ingen undtagelse. Den altid velinformerede Twitter-tipster evleaks har nemlig delt et billede, som viser dette års kommende Samsung Galaxy S8 Active.

Som det er tilfældet med de tidligere Active-varianter fra Samsung, er Galaxy S8 Active mere eller mindre en Galaxy S8 – bare i et mere hårdført design. Mest langs rammen er forskellen at finde, hvor den ser ud til at være fremstillet af en form for plastik, og som tydeligvis er gjort tykkere. Dertil er der hjørner af hvad der ser ud til at være metal.

Læs også: Ingen Samsung Galaxy S8 mini på vej alligevel

Der er samme Infinity Display at finde som i den normale Galaxy S8, og fronten synes altså at være mere eller mindre identisk med Galaxy S8. En tre minutter lang video, som sidenhen er blevet slettet og offentliggjort igen, viser også Samsung Galaxy S8 Active frem fra alle vinkler. Her ses præcis samme design som på pressefotoet fra evleaks.

En sidste detalje, som er værd at bide mærke i, er fraværet af de tre hardwareknapper under skærmen, som ellers før har været at finde på Active-modellerne. Da Samsung skiftede over til softwareknapper i Galaxy S8 og S8+, får S8 Active de samme softwareknapper. Dermed bliver S8 Active formentlig noget sværere at betjene, hvis man eksempelvis har handsker på.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Lanceres formentlig kun hos teleselskabet at&t i USA

Hvis en Galaxy S8 Active kunne være noget for dig, må du med al sandsynlighed kigge efter alternativer, for Samsung har nemlig endnu til gode at lancere en Active-smartphone i Galaxy S-serien i Danmark. Som det også ses på billedet fra evleaks, er telefonen koblet på det amerikanske teleselskab at&t’s netværk, og det kan næsten kun betyde, at Samsung igen sælger telefonen eksklusivt hos teleselskabet.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8-front lækket – nu ved siden af S8+

Det bedste, som Samsung har at byde på at hårdføre smartphones i Danmark, er dermed Galaxy Xcover 4, som blev lanceret i marts måned. Her får du hvad der kunne minde om en meget skrabet Galaxy S7: et hårdført og vandtæt design, en 5” stor skærm med en HD-skærmopløsning, en 64-bit Exynos 7 Quad (7570)-processor, 16 GB lagerplads, 2 GB RAM, et 13 megapixel kamera og et 2.800 mAh til cirka 1.600 kroner.

Seneste nyt om Mobiltelefoner