Nye billeder: Huawei Mate 30 Pro bibeholder notch i skærmen

Nye spionbilleder af Mate 30 Pro bekræfter, at Huawei fortsætter med skærm-notchen.

Nye billeder: Huawei Mate 30 Pro bibeholder notch i skærmen

For at opnå en skærm helt uden afbrydelser er flere producenter begyndt, at skifte væk fra skærm-notchen. Fra Huawei Mate 20 Pro til P30 Pro blev notchen meget mindre, men nye billeder bekræfter, at notchen får vokseværk i den kommende Mate 30 Pro. 

Der er nemlig sluppet et par spionbilleder ud af enheden, som viser en ganske stor notch – meget lignende sidste års Mate 20 Pro. Ideen, må man gå ud fra, er at bibeholde den sikre og hurtige 3D-ansigtsoplåsning fra Mate 20 Pro. 

Det nye billeder afslører desuden en buet skærm og noget der ligner en aflang blitz på enhedens bagside. Ifølge GSMArena kunne der være tale om en Xenon blitz. Desværre kan vi ikke se resten af kameraet, da det er skjult af et ret genialt cover.

Huawei Mate 30 Pro
Fronten af Huawei Mate 30 Pro viser buet skærm og stor skærm-notch. Foto: weibo.cn
Huawei Mate 30 Pro
Bagsiden er godt skjult i coveret. Der ses dog noget der ligner en Xenon blitz. Foto: weibo.cn

Designet på kameramodulet er dog blev vist frem flere gange i renderinger og fra coverproducenter. I stedet for det firkantede kamera i Mate 20 Pro, så bliver det angiveligt rundt i Mate 30 Pro.

Seneste rendering viser desuden også en stor notch og det runde kameradesign. Dog vises der her en flad skærm, hvilket tyder på ikke er korrekt, hvis man skal tro på spionbillederne.

Huawei Mate 30 Pro
Foto: Slashleaks

Læs også: Huawei Mate 30 Pro lanceres den 19. september