Nye billeder og video viser Galaxy Note 8 frem

Detaljerne om Samsung Galaxy Note 8 vælter ud for tiden. Nu er en detaljeret 3D-model af topmodellen dukket op. Se billederne og videoen her.

Nye billeder og video viser Galaxy Note 8 frem

Efterhånden som afsløringen af Samsungs næste topmodel nærmer sig, dukker der tilsvarende flere oplysninger op, som gør os klogere på, hvordan den kommer til at se ud og hvilke nyheder den bringer med sig.

Læs også: Samsung Galaxy Note8 – pris og tilgængelighed ude

Nu har en af Twitters mange tipstere været ude med nye renderinger, som viser en masse detaljer frem om topmodellens design. Der er tale om Twitter-brugeren OnLeaks, som har en lang historik med at lække 3D-modeller, eller renderinger, af endnu ikke lancerede smartphones – og Note 8 er altså ingen undtagelse.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: 91mobiles.com

Denne gang har han allieret sig med hjemmesiden 91mobiles, som kan afsløre intet mindre end 13 billeder og en 22 sekunder lang video af Galaxy Note 8. Billederne og videoen er udarbejdet på baggrund af en såkaldt ’factory CAD’ – altså detaljerede 3D-computermodeller over designet, som på den ene eller anden måde er sluppet ud fra enten Samsung selv eller samarbejdspartnere.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: 91mobiles.com

Første Samsung-smartphone med dualkamera

Så hvad viser de mange nye billeder og videoen? Det måske mest bemærkelsesværdige er kameraet – eller rettere kameraerne. Samsung Galaxy Note 8 bliver nemlig Samsungs første smartphone, der kommer med et dualkamera. For første gang i flere år implementerer Samsung et radikalt anderledes kamerasetup – ikke kun på grund af den ekstra kamerasensor, men nu er der er stort og aflangt kamerahus at finde. Ud over at rumme to kamerasensorer er der også en LED-blitz og fingeraftrykslæseren at finde i kamerahuset.

De to kamerasensorer bliver ifølge de medfølgende oplysninger begge på 12 megapixel – begge med optisk billedstabilisering. Det relativt store kamerahus stikker også en anelse ud fra bagsiden og betyder, at Galaxy Note 8 vil måle 9,5 mm ved kameraet i forhold til 8,4 mm ved resten af bagsiden.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8 får dualkamera og lanceres midt i august

De øvrige dimensioner lyder på 162,4 x 74,5 mm, hvilket er noget større end Galaxy Note 7 – faktisk 8,9 mm i højere og 0,6 mm bredere. Det er på trods af, at der ifølge oplysninger skulle være implementeret den såkaldte Infinity-skærm som i Galaxy S8, hvor store dele af områderne rundt om skærmpanelet er skåret væk. Umiddelbart kan perspektivet i renderingerne dog godt snyde en smule, men særligt i bunden synes der dog at være skåret en del millimeter fra.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: 91mobiles.com

De noget større dimensioner skal forklares ved, at Samsung skruer godt op for skærmstørrelsen. Hvor Galaxy Note 7 havde en skærm på 5,7 tommer, vil Samsung angiveligt få mast hele 6,3 tommer ned i Note 8 – naturligvis fortsat i form af en Super AMOLED-skærm. Hvad angår skærmopløsningen, er der endnu lidt uvished. Den vil som minimum få en skærmopløsning på 1440 x 2960 pixels. Der går dog også forlydender om, at Samsung kan introducere en 4K-opløsning.

Læs også: Ny Snapdragon 836-processor kan få debut i Samsung Galaxy Note 8

De nye billeder og videoen viser også, at der, ikke overraskende, bliver plads til en S Pen-stylus i bunden præcis som på de tidligere Galaxy Note-smartphones. Samsung ser heller ikke ud til at have planer om at fjerne jackstikket, da det har sin vante placering i Galaxy Note 8. Porten er, som i Galaxy S8 og S8+, også USB Type-C.

På batterifronten skulle der gemme sig et batteri med en kapacitet på 3300 mAh, hvilket ikke er synderligt imponerende taget i betragtning at Samsung formåede at få plads til 3500 mAh i både Galaxy Note 7 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy Note 8 ventes at blive afsløret i slutningen af august for at komme Apple i forkøbet, som traditionen tro ventes at afsløre sine nye iPhones i starten eller midten af september måned.