Nye billeder: Sådan bliver Huawei Mate 30 Lite

Nye billeder viser den kommende Huawei Mate 30 Lite. Telefonen får både stor skærm og imponerende kamerasetup.

Nye billeder: Sådan bliver Huawei Mate 30 Lite

Nye billeder viser den mindste model i den kommende Mate 30-serie fra Huawei. Selvom der her er tale om en lite-model, så lader det til, at Huawei igen kommer til at tilbyde usandsynligt meget telefon for pengene.

Læs også: Rygte: Huawei Mate 30 Pro får stor notch og buet skærm

Især det firdobbelte kamera på bagsiden må siges at være noget af et salgsargument, hvis telefonen ender med at være prissat som forgængeren. Huawei Mate 20 Lite blev lanceret i Danmark med en pris på 2.999 kroner.

Artiklen fortsætter under galleriet…

Huawei Mate 30 Lite
Huawei Mate 30 Lite front. Foto: Wang Fenjin (Weibo)

De nye billeder kommer fra den kinesiske tipster, Wang fenjin, der via sin profil på Weibo har delt såkaldte hands-on-billeder af telefonen, der i Kina får navnet, Nova 5i pro.

Billederne viser som nævnt et firdobbelt kamerasetup på en bagside, der til forveksling minder om den vi kender fra Huawei Mate 20-serien. Derudover ser vi også, at skærmen, der angiveligt bliver på 6,26 tommer, får en punch-hole-notch i øverste, venstre hjørne. Kameraet kommer til at bestå af en 48MP hovedlinse med tre sensorer på henholdsvis 8MP, 2MP og 2MP.

Læs også: Huawei afslører EMUI 10 i næste måned

Huawei Mate 30 Lite får efter sigende det seneste Kirin 810-chipset, som blev introduceret i Kina i sidste måned. Derudover kommer telefonen i forskellige varianter med 6GB RAM eller 8 GB RAM, og 128- eller 256GB intern hukommelse. Batteriet bliver på 3.900 mAh.

Ifølge rygterne bliver Nova 5i Pro lanceret i Kina til august, hvilket sandsynligvis betyder, at vi i danmark kan forvente en lancering af Mate 20 Lite i slutningen af samme måned eller starten af september.