Officielt: Samsungs foldbare smartphone debuterer i 2019

Den vilde konceptmobil med foldbart display får først debut næste år, siger Samsung.

Officielt: Samsungs foldbare smartphone debuterer i 2019

I efteråret lød det fra den sydkoreanske tech-gigant, at 2018 vil blive året, hvor selskabet vil introducere et vildt koncept: en foldbar smartphone der kan klappes ud som tablet.

Lanceringen bekræftes igen fra officiel side af DJ Koh, Samsungs direktør for mobilafdelingen, som ved dette års CES-messe oplyser, at den futuristiske enhed vil få udskudt sin lancering til 2019.

Forsinkelsen begrundes med, at Samsung døjer med at få brugeroplevelsen i top. Tech-kæmpen forsikrer samtidig, at der bliver arbejdet på højtryk med at løst de såkaldte UX-problemer (User eXperience).

Se også:  Samsung bekræfter Galaxy S9 præsentation til MWC

Mål på mobil-tabletten

Fra Samsungs komponentforretning, navnlig skærmafdelingen, bliver der samtidig afsløret detaljer om selskabets planer for foldedisplays. Det skriver gsmarena.com.

Her forventes displayet i den særlige enhed at blive 7,3 tommer stort i udfoldet stand. Når denne er halveret i smartphone-mode, bør den derfor få et display en skærmdiagonal på mellem 5 og 5,5 tommer.

Udviklingen af det foldbare panel forventes at debutere i marts, mens den egentlige masseproduktion er sat til en gang i november 2018.

Læs også:  Samsungs foldbare ’Galaxy X’ dukker igen op