OnePlus 12 løser problemerne med OnePlus 11

OnePlus 11 er en super god telefon til prisen, men mangler også et par funktioner, man forventer i premium-telefoner. Det ser OnePlus 12 ud til at rette op på.

OnePlus 12 løser problemerne med OnePlus 11

Snart er det tid til lancering af OnePlus 12. Alt efter hvilket rygte, man lytter til, så kommer det til at ske i enten december eller januar, eller også er den ene dato en global lancering og den anden en kinesisk, det ved vi ikke endnu.

Hvis man hører til dem, der har overvejet en OnePlus 11 men følt, at der var for mange af de vigtigste funktioner, der manglede, så er der gode nyheder.

Se også: Test af OnePlus 11

OnePlus 12 får flere premium-funktioner

Det lader til, at OnePlus 12 skal løse det problem og indeholde alt det, der manglede i OnePlus 11. I hvert fald hvis man skal tro et nyt rygte fra sædvanligvis pålidelige Digital Chat Station via Weibo.

I modsætning til OnePlus 11 siges OnePlus 12 at få support af trådløs opladning, og det på hele 50W. Den lader også til at have support af USB 3.2 i USB-C-stikket og IR. Som vi tidligere har hørt, får den en ”high-quality periscope” zoomlinse med 3x optisk zoom og 64 megapixel sensor. Det kan give 12’eren et pænt ryk op på kamerarangstigen og vi forventer i hvert fald, at den bliver blandt de bedste telefoner til at tage billeder.

Ifølge tidligere rygter henter OnePlus sin kraft fra Qualcomms kommende Snapdragon 8 Gen 3 sammen med enten 16 eller 24 GB RAM og mindst 256 GB UFS 4.0 hukommelse samt et batteri på 5.400 mAh med support af opladning på 100W via kabel.

Vi kan også forvente os en QHD+-skærm på 6,82 tommer med 120 Hz og op til 2600 nit i lysstyrke, samt selvfølgelig Android 14 ed Oxygen OS 14 ovenpå.

Her er både processor, skærm, lysstyrke og batteri en forbedring i forhold til OnePlus 11.

Se også: Bedste tilbud på OnePlus telefoner

Forvent en dyrere telefon

At dette er ting, OnePlus 11 ikke havde, og nu hvor de sandsynligvis er med i OnePlus 12, bliver den en af de mest fancy telefoner, der nogensinde har båret navnet OnePlus.

Med det sagt kan der også meget vel følge en prisstigning med alle de nye funktioner. OnePlus 11 kom på markedet i Danmark til en vejledende pris på 6.499 kroner. Vi kan godt forvente en pris på omkring 7.499 kroner – det er vores bud.