OnePlus 12R: Ny mellemklassetelefon fra OnePlus på vej

23. januar vil OnePlus lancere den nye flagskibstelefon OnePlus 12, men ifølge rygterne er producenten også på vej med en ny mellemklassetelefon i form af OnePlus 12R.

OnePlus 12R: Ny mellemklassetelefon fra OnePlus på vej

Det er snart tid til nye OnePlus-telefoner på det europæiske marked. Den kinesiske teknologigigant har allerede lanceret OnePlus 12 på det kinesiske marked, og nu er den på vej til Europa – formentlig sammen med OnePlus 12R, som også ventes at komme til Danmark.

Læs også: OnePlus 12 og OnePlus 12R er klar til salg i januar

OnePlus 12R – en mere prisvenlig udgave af OnePlus 12

OnePlus 12 er en flagskibstelefon. Dertil hører også en pris, der er en flagskibstelefon værdig. Da OnePlus 11 blev lanceret på det danske marked tidligere på året, var det med en vejledende pris fra 6.499 kroner. Vi forventer, at OnePlus 12 kommer til at koste det samme eller mere.

Går du mere op i pris end specifikationer, er OnePlus også på vej med en telefon, der måske har større interesse – nemlig OnePlus 12R. Her tyder det på, at du får virkelig meget for pengene.

Mulige specifikationer på OnePlus 12R

Indtil nu har vi kun kendt til specifikationerne på OnePlus 12. Nu begynder der dog at dukke specifikationer på OnePlus 12R op.

Ifølge rygterne vil den nye OnePlus 12R komme med en 6,78 tommer ProXDR Display LTPO OLED 4.0-skærm med Gorilla Glass Victus 2. Skærmens variable opdateringshastighed kan gå fra alt mellem 1 til 120 Hz afhængig af, hvilket indhold på skærmen der vises.

Chippen i OnePlus 12R vil være en Snapdragon 8 Gen 2 og kan konfigureres med enten 8 eller 16 gigabyte RAM, alt efter om du vælger modellen med 128 eller 256 GB lagerplads.

Batteriet vil have en kapacitet på 5.500 mAh og kan oplades med en effekt på 100 watt via ladeteknologien SUPERVOOC. Det vil garantere en lynhurtig ladetid.

Kameraopsætningen består af tre sensorer. Den primære sensor med vidvinkellinse vil være en opløsning på 50 megapixel. Derudover vil der være en otte megapixel sensor med ultravidvinkellinse og en 2 megapixel sensor med makrolinse.

Første gang en OnePlus R-model kommer til Danmark

OnePlus R-modellen er ikke en helt ukendt model. Den første R-model fra OnePlus var OnePlus 9R, som blev lanceret i marts måned 2021.

Hidtil har serien af de lidt billigere flagskibe været forbeholdt det kinesiske marked, men med OnePlus 12R er det første gang, at serien kommer til Danmark.

Der er tidligere blevet lækket 3D-renderinger af telefonen, som viser et design helt identisk med det, som OnePlus 12 år.

OnePlus 12R forventes lanceret den 23. januar 2024 sammen med OnePlus 12.

Læs også: OnePlus 12 officiel: Den vildeste OnePlus-mobil nogensinde