OnePlus 13 kan komme allerede i oktober

Den næste OnePlus 13 kommer tidligere end ventet - måske allerede i slutningen af oktober. Der er meget at glæde sig til, for specifikationerne bliver i sædvanlig topklasse.

OnePlus 13 kan komme allerede i oktober

Det nuværende flagskib fra OnePlus, OnePlus 12, blev præsenteret i december måned sidste år. Ofte plejer det at være samme tid på året, at vi får efterfølgeren at se, men det lader ikke til at blive tilfældet med den næste OnePlus 13. Den står nemlig til at få en overraskende tidlig debut allerede i oktober.

Det er den sædvanligvis pålidelige kilde Digital Chat Station, der hævder, at OnePlus 13 indtil videre er planlagt til at blive præsenteret i slutningen af oktober eller begyndelsen af november i år.

Se også: Top 5: De absolut bedste Android-mobiler

Blandt de første med ny Snapdragon-chip

OnePlus 12 kom med den toptunede Snapdragon 8 Gen 3-chip ombord, og hvis OnePlus 13 kommer allerede i oktober, bliver den en af de første telefoner med Qualcomms kommende Snapdragon 8 Gen 4-chip, der bliver annonceret i begyndelsen af oktober ved Snapdragon Summit på Hawaii.

Se også: OnePlus 13: Overraskende specifikationer lækket

Specifikationer fra øverste hylde

OnePlus har endnu ikke selv offentliggjort noget om OnePlus 13, men ifølge rygterne er der meget at glæde sig til. Lige så overraskende den tidlige afsløringsdato er, lige så overraskende specifikationer ser den ud til at få.

Du kan blandt andet se frem til en 1440 6,8 tommer LTPO AMOLED-skærm med en opløsning på 3.168 x 1.440 pixel og et kæmpe batteri med en kapacitet på 6.000 mAh, hvilket er 11 procent større end i den nuværende OnePlus 12. Dertil finder vi understøttelse af lynhurtig 100 watt opladning via kabel og 50 watt trådløs opladning. Om OnePlus stadig kan holde ladetiden fra 0 til 100 procent på 26 minutter, er endnu uvist.

Vi forventer også at se mellem 12 og 16 GB RAM i Danmark. Måske de også sælger en 24 GB RAM-udgave af OnePlus 13.

OnePlus 13 ventes at komme med tre kameraer på bagsiden. Det primære kamera får en Sony LYT808-sensor med en opløsning på 50 megapixel, og så kommer der en 50 megapixel Sony IMX882-sensor med ultravidvinkel og endnu en 50 megapixel (Sony IMX882) med telelinse i perskopformat og 3x optisk zoom.

OnePlus 13 skulle derudover komme med IP68- eller IP69-kassificering, så vand og støv ikke bliver noget problem.

Det er endnu uvist, om telefonen kommer med Android 14 eller Android 15 ud af boksen. Google er lige på vippen til at udgive Android 15 i sin endelige udgave, og så vil vi formentlig kort tid efter se softwaren være klar til OnePlus’ nyeste telefoner, herunder OnePlus 13. Det har i løbet af 2024 været muligt at betateste Android 15 på OnePlus 12 og OnePlus Open.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus-telefoner