OnePlus 6 kan få fingeraftrykslæser i skærmen

Det er ikke usandsynligt, at den kommende OnePlus 6 bliver udstyret med en fingeraftrykslæser skjult under skærmen ligesom søstermobilen vivo X21 UD.

OnePlus 6 kan få fingeraftrykslæser i skærmen

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Når OnePlus en gang i løbet af sommeren løftet sløret for firmaets næste topmodel, OnePlus 6, kan det være med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Det er i hvert fald ikke helt utænkeligt taget i betragtning, at OnePlus’ søsterfirma, vivo, i går lancerede telefonen X21 UD med netop en skjult fingeraftrykslæser.

Læs også: Vivo X21 UD er første mobil med usynlig fingerscanner

Som det også var tilfældet med den netop lancerede Oppo R15, danner vivo X21 UD med al sandsynlighed grundlaget for, hvordan den kommende OnePlus 6 bliver. BBK Electronics, som ejer Oppo, vivo og OnePlus, genbruger i hvert fald store dele af nye topmodellers design fra Oppo og vivo, når der skal lanceres nye OnePlus-smartphones.

vivo
vivo X21 UD.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Oppo R15 og vivo X21 UD er tæt på identiske – men med én væsentlig forskel. Oppo R15 har en fingeraftrykslæser på bagsiden samme sted som OnePlus 5T, mens vivo X21 UD har den helt nye type af fingeraftrykslæser, der er skjult inde under skærmen.

OnePlus 6 kan naturligvis ikke adoptere begge løsninger, så spørgsmålet er så, hvilken af de to det bliver. OnePlus’ smartphones plejer gerne at være relativt tidligt ude med nye teknologier og har tradition for at anvende seneste processorer og højest tilgængelige mængder af RAM.

Det vil derfor være nærliggende, hvis OnePlus 6 får en fingeraftrykslæser skjult under skærmen. Det passer i hvert fald til firmaets DNA, hvorimod Oppo ikke har nær så gode specifikationer som OnePlus’ og vivos mobiler.

OnePlus 6
Mulige lækkede billeder af OnePlus 6. Foto: Ithome.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der er dog noget, der taler imod, at OnePlus 6 får denne nye type fingeraftrykslæser. For en lille måneds tid siden blev to billeder lækket, som muligvis viser OnePlus 6 eller en eventuel prototype af flagskibet. Her ses et design, der til en vis grad ligner den nye Oppo R15 og vivo X21 UD. Bagsiden er dog noget anderledes end de to øvrige smartphones, og på de lækkede billeder ses også en traditionel fingeraftrykslæser på bagsiden ligesom den nuværende OnePlus 5T.

Det er dog endnu ikke bekræftet på nogen som helst måde, at billederne skulle vise den ægte vare, og der kan som bekendt også blot være tale om en prototype. Den endelige OnePlus 6 kan derfor komme til at se anderledes ud.

Det er naturligvis også en mulighed, at OnePlus 6 kommer i en variant både med og uden fingeraftrykslæser skjult i skærmen. vivo X21 UD er i hvert fald også lanceret i en variant med normal fingeraftrykslæser på bagsiden kaldet X21.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni