OnePlus kan måske snart få 150W opladning

Oppo præsenteret en af de hurtigste opladningssystemer i verden med deres 150W SuperVOOC-teknologi - det kan komme OnePlus til gode.

OnePlus kan måske snart få 150W opladning

Der er ikke sket så meget inden for batteriteknologien for smartphones, siden de blev introduceret for efterhånden ret mange år siden. Det næstbedste er vel, at opladningsteknologien udvikler sig, så det bliver hurtigere at lade ens telefon.

De seneste par år har vi set opladningshastigheden eskalere og nu er Oppo har til at sætte trumf på som førende inden for området. Oppo har præsenteret det, der kan blive en af de hurtigste opladningssystemer i verden i form af deres 150W SuperVOOC-teknologi.

Fra 0-50 procent på fem minutter

Ifølge Oppo kan 150 W SuperVOOC-teknologien lade et 4.500 mAh-batteri fra 0-50 procent på blot fem minutter, mens en opladning fra 0-100 procent tager et kvarter. Det er ret vildt!

Det er kortere tid end et afsnit af de fleste TV-serier. Man kan altså sætte sig for at se et afsnit af en Netflix-serie eller en video på YouTube, og inden det er færdig, er telefonen færdig med at lade.

Se også: Find billige gode telefoner

Har 80 procent af sin kapacitet efter 1.600 opladninger

Problemet med lynopladning er, at det skaber varme, så for at modvirke det har Oppo udviklet en Battery Health Engine, der skal holde øje med batteriet og dets temperatur.

Der er også en sikkerhedsfunktion, der aktiveres, hvis noget går galt. Systemet sikrer også, at batteriet har 80 procent af sin kapacitet efter 1.600 opladninger. Lader man op dagligt har man altså stadig pæn batterikapacitet tilbage efter fire år.

Se også: Telefoner med mest batteri

Kan give OnePlus-telefoner super hurtig opladning

Oppo arbejder tæt sammen med OnePlus og derfor kan vi også sætte næsen op efter, at OnePlus kommer med en telefon med den hurtige opladning. Oppo er ikke rigtig tilstede i Danmark, så det kunne være spændende, hvis OnePlus fik del i den opladningsteknik.

Oppo er ikke de første, der eksperimenterer med lynopladningssystemer. Sidste år præsenterede Infinix en koncepttelefon med 160W opladning, så der er flere selskaber, der er i gang med at skubbe til grænserne for opladning.

Se også: Telefoner med hurtig opladning