OnePlus Open vist frem af populær skuespiller

OnePlus Open er selskabets første foldbare telefon, som mange venter på med spænding. Nu har populær skuespiller ved et "uheld" vist den frem.

OnePlus Open vist frem af populær skuespiller

Hvis man har været i tvivl om, hvorvidt den første foldbare mobiltelefon fra OnePlus, OnePlus Open, ville komme ud på det indiske marked, så har vi nu et svar på det spørgsmål. Det gør den.

Det er der ingen tvivl om med tanke på, at OnePlus har sat gang i en teaserkampagner for Open i Inden, men måske ikke helt på den måde, man troede.

Se også: Bedste foldbare telefoner

OnePlus Open fanget på video

Der er nemlig ikke tale om et indlæg på sociale medier, der annoncerer telefonen, eller noget lignende. I stedet har OnePlus givet den indiske skuespiller Anushka Sharma telefonen og fået hende til at vise den til paparazzi-fotograferne helt ”utilsigtet”. Det er blevet fanget på ikke blot en men hele to videoklip. Dem kan du se her.

Det er tydeligt, at det er iscenesat, for Sharma holder telefonen på en ret ubekvem måde og åbner den bagvendt. På intet tidspunkt kan man se noget på nogen af skærmene. Måske var telefonen slet ikke tændt, eller måske var der tale om en dummy og ikke en rigtig telefon.

Hvordan det end er med det, ville Sharma formentlig aldrig håndtere sin egen telefon på den måde.

Se også: Find priser på OnePlus telefoner

Hidtil bedste hands-on-video

Man må give OnePlus respekt for at gøre tingene lidt anderledes, end de fleste af os havde forventet, selvom der selvfølgelig ikke er noget nyt i at ty til kendte mennesker. Ikke globalt og absolut ikke i Indien.

Dette er desuden den bedste hands-on-video, vi har set af telefonen hidtil, og det ser ud til, at de lækkede oplysninger stemmer – den runde kameraø er gigantisk og minder om den, vi kender fra Xiaomi 13 Ultra.

De seneste rygter taler om en lancering af Open i oktober måned efter en forsinkelse i tidsplanen på grund af udskiftet har skærmen.

Se også: Guide til de bedste kameratelefoner