OnePlus på vej med ny rekordhurtig smartphone

Den hemmelige OnePlus-telefon får deres hurtigste opladning til dato og kommer med et spritnyt stærkt MediaTek Dimensity 8100-chipsæt.

OnePlus på vej med ny rekordhurtig smartphone

OnePlus har løftet sløret for flagskibet 10 Pro, der endnu ikke har fået en dansk lancering (OnePlus 10 Pro rygtes til at komme i løbet af marts), men allerede nu går der rygter om en anden smartphone fra den kinesiske producent. Den kommende OnePlus-telefon, som endnu ikke har et navn, vil blive udstyret med et nyt kraftigt MediaTek Dimensity 8100-chipsæt samt den hurtigste opladning på markedet.

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus

OnePlus VIL være kongen af opladning

Opladningshastigheden har længe været et fokus hos OnePlus, der har benyttet navne som Warp Charge, Dash Charge og nu Super VOOC om deres hurtige opladning i smartphones. Med nyeste model på vej, OnePlus 10 Pro, skruer producenten endnu en gang op for opladningshastigheden (80W), men den vil angiveligt ikke være den hurtigste i ret lang tid.

Med lanceringen af et nyt spændende chipset fra MediaTek kommer nemlig også muligheden for vanvittig hurtig opladning. Det er det nye MediaTek Dimensity 8100-chipset, der blandt andet vil blive brugt i Realme GT2 samt den endnu ukendte OnePlus-telefon. Og dette skulle altså give mulighed for en drønhurtig 150W-opladning, der oplader et 4.500 mAh batteri på kun 12 minutter.

Se også: Test af OnePlus-telefoner

OnePlus-telefon med Dimensity 8100-chipset

OnePlus-telefonen vil altså have det nye Dimensity 8100-chipset, der angiveligt leverer Snapdragon 888-lignende ydelse. Der er altså ikke tale om en flagskibstelefon, men en øvre mellemklasse-telefon.

Ud over det nye chipset vil telefonen fra OnePlus have en 6,7 tommer OLED-skærm i fuld HD-opløsning med 120 Hz, 50 megapixel hovedkamera (mon ikke det er samme som OnePlus Nord 2, hvor der bruges en Sony IMX766-sensor).

Der er endnu ikke en lanceringsdato for denne nye OnePlus-telefon og om den vil blive en del af premium-serien eller Nord-serien. Det kunne dog tyde på, at den prismæssigt kunne blive placeret et sted mellem OnePlus Nord 2 og OnePlus 10 Pro – altså et sted mellem 4-5.000 kroner.

Vi følger selvfølgelig med i rygterne om OnePlus-telefonen, der ser ud til at få verdens hurtigste opladning.

Se også: Sammenlign pris på OnePlus