Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Overblik: HTC har i denne uge præsenteret deres nye topmodel HTC One - er du gået glip af dette kan du læse alt om topmodellen her.

Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Tirsdag den 19. februar 2013 var dagen, hvor HTC præsenterede deres nyeste topmodel HTC One. En telefon der var ventet, da der længe har floreret rygter omkring telefonen – der havde kodenavnet HTC M7.

 – Rygte: HTC M7 vil blive kaldt HTC One

Men tirsdag klokken 16.15 blev telefonen og navnet HTC One altså officielt, da topchefen Peter Chou præsenterede firmaets nye flagskib.

 – Så er HTC One officiel

HTC One kommer med en 4,7 tommer stor Super LCD 3 skærm med fuld HD 1080p og hele 468 ppi – og under denne sidder en 1,7 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor, 2 GB RAM og Android 4.1.2 Jelly Bean med HTC Sense 5 ovenpå.

HTC One kommer i en 4G LTE udgave, som ifølge HTC Danmark, skulle virke hos alle de danske teleselskaber.

 – HTC One – alle specifikationerne

Forventningerne til HTC One er også store både fra teleselskaberne, men også vores egen chefredaktør John G. Pedersen, havde armene over hovedet efter præsentationen.

 – ”Det er klart den flotteste HTC-telefon jeg har set længe. Det er et flot stykke hardware og umiddelbart en imponerende skærm, en telefon som jeg glæder mig til at teste,” lød den første melding fra John G.

 – Forventningerne store til HTC

Rygterne om HTC One var inden præsentationen mange, der var dog også mange, som mente den ikke var den eneste telefon HTC havde i ærmet. Men er der flere lader de altså vente på sig – eventen bød nemlig kun på et nyt familie medlem til One-familien.

HTC One kommer i butikkerne inden udgangen af marts måned og vil koste omkring 5.300 kroner uden abonnement. Telefonen kommer på det danske marked i farverne Silver og Black, men er også spottet i farven rød på internationale hjemmesider.

Du kan se en række billeder af HTCs nye topmodel i dette galleri, samt læse et par specifikationssammenligninger mod et par af konkurrenternes aktuelle topmodeller – samt mod forgængeren HTC One X+ her under.

 – HTC One vs. Sony Xperia Z
 – HTC One vs. LG Optimus G
 – HTC One vs. HTC One X+
 
Kunne du tænke dig at se HTC One med egne øjne, så har du muligheden fredag den 22. februar 2013 mellem klokken 15 og 19 i HTC Concept Store i København.

Læs også:
 – Nokia svarer igen på præsentationen af HTC One
 – Video: HTC lader dig komme tæt på HTC One
 – Forudbestil HTC One allerede fra i dag
 – HTC-event forventes forsinket – døren endnu ikke åbnet

Se nærmere på HTC One