Overblik: iPhone 8 i problemer, kantløs mobil bliver til

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: iPhone 8 i problemer, kantløs mobil bliver til

Med bare få uger til offentliggørelsen begynder der for alvor at dukke nyt om Apples kommende forårskollektion af iPhone 8, 7S og 7S Plus. Det er dog ikke alt nyt der er lige godt nyt for producenten, for der lyder meldinger om begrænset udbud og svigtende kvalitetskontrol.

iPhone 8 kommer i tre farver og i et stærkt begrænset antal

Nye billeder og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo afslører, at iPhone 8 lanceres i tre forskellige farver, men den bliver svær at få fat i til at starte med.

Foxconn-chef: OLED-skærme i iPhone 8 dumper kvalitetskontrol
Problemerne med at få produceret nok eksemplarer af iPhone 8 skyldes ifølge Foxconns vicedirektør, at hele 40 % af OLED-skærmene dumper kvalitetskontrollen.

Billede viser den store OLED-skærm i iPhone 8 frem
Twitter-tipsteren evleaks er endnu en gang på pletten – denne gang med en højopløselig rendering af den kommende iPhone 8.

Her er den mulige dato for Apples iPhone-event
Apples tidligere events i september giver en god idé om, hvornår vi kan forvente, at Apple løfter sløret for de tre kommende iPhones.

I den øvrige mobilverden er der nyt fra japanske Sharp der viser en særlig smartphone frem som er helt blottet for kanter omkring displayet, mens Samsung frigiver deres egen browser til samtlige Android-enheder.

Sharp lancerer den næsten kantløse smartphone Aquos S2
Japanske Sharp, som er bedst kendt for at levere skærme til iPhones, er klar med den nye smartphone Aquos S2, som har et tæt på kantløst design.

Nu kan du få Samsungs browser til alle Android-enheder
Samsung Internet Browser har indtil nu været forbeholdt ejere af Samsung-smartphones. Nu kan alle med en Android-mobil eller -tablet dog hente browseren.

Ugens tests og guides

SackIt WooFit Go [TEST]
Lille vandafvisende højttaler i lækkert dansk design til en overkommelig pris. Det lyder næsten for godt til at være sandt?

iRobot Roomba 966 – robotstøvsuger [TEST]
Lille vandafvisende højttaler i lækkert dansk design til en overkommelig pris. Det lyder næsten for godt til at være sandt?

Samsung Galaxy Xcover 4 – skabt til det seje liv [TEST]
Skal din mobil holde til en hårdhændet behandling er Samsung Galaxy Xcover 4 et oplagt bud.