Overblik: Sikkerhedstrusler mod smartphones, Sonys nye topmobiler

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: Sikkerhedstrusler mod smartphones, Sonys nye topmobiler

Vores smartphones bliver konstant udsat for angreb fra hackere – og af til lykkedes det for hackerne at få hul igennem. Denne uge har en tastatur-app været årsagen, men mange

 Android-tastatur lækker 31 millioner brugeres personlige data

En database med personlige oplysninger om 31 millioner brugere, som har downloadet Android-tastaturet ai.type, er blevet lækket, fordi den ikke var sikret.

Militær advarer: disse 42 apps er ikke til at stole på
Den indiske militære efterretning advarer mod 42 apps der kan spionere mod brugeren.

Hos Google har der været flere softwarelanceringer denne uge med både en ny Wear til smarture samt en ny Android version styresystemet til smartphones. Hos Apple er der også nyt, men iOS 11.2 og dennes nye funktioner.

Android 8.0 Oreo til Wear udsendes i dag
Google er nu klar med en større opdatering til deres Android Wear styresystem til smartwatches.

Google udgiver letvægtsudgave af Android 8.1 Oreo
I dag ruller Android 8.1 Oreo ud til de første mobiler. Samtidig udgiver Google Android i en letvægtsudgave kaldet Android Oreo (Go edition).

Apples svar på MobilePay ruller ud i iOS 11.2
Det er nu muligt at sende og modtage penge med Apple Pay Cash i den seneste version 11.2 af iOS. Indtil videre virker det dog kun i USA.

På hardwarefronten er der spændende sager på vej. Det kan blandt andet ses på en stribe lækkede fotos af Sonys kommende toptelefoner og de seneste rygter fra både Apple, Huawei og Samsung-lejren.

Første fotos af Sonys fuldskærmstelefoner er ude
Sony ser ud til at byde ind med to vilde smartphones i 2018

Rygte: Apple vil lancere den billigste iPad nogensinde
I 2. kvartal 2018 kan du forvente en ny iPad, som vil udmærke sig ved at koste mindre end nogen anden iPad, som Apple har lanceret, lyder nyt rygte.

Rygte: Samsung Galaxy S9 lanceres sammen med ny DeX Pad
Når Samsung afslører Galaxy S9 og S9+, bliver en af nyhederne også det nye tilbehørsprodukt DeX Pad, som er en forbedret DeX Station.

Rygte: Huawei på vej med ny smartphoneserie med vilde kameraer
Lækket materiale fra Huawei afslører, at producenten kan være på vej med en ny smartphoneserie kaldet PCE, som byder på op til 40 megapixel og 5 gange hybridzoom.