Overraskende pris på Nothing Phone 2 lækket

Prisen på en af årets mest ventede smartphones overrasker. Se den lækkede pris for Nothing Phone (2) i Europa.

Overraskende pris på Nothing Phone 2 lækket

Der er nu cirka tre uger til lanceringen af Nothing Phone (2), der kan blive en af årets mest interessante nye smartphones. Dog bliver vi lidt bekymrede, når vi ser den netop lækkede pris for Nothing Phone 2.

Se også: De bedste mobiltelefoner i alle prisklasser

Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet?

Dette kun Nothings andet forsøg på en smartphone, men der er alligevel store forventninger til den. Det skyldes blandt andet, at manden bag Nothing er Carl Pei, der er medstifter af OnePlus, ved hvordan man skal lave mobiltelefoner, hvor man får meget for pengene.

Det viste Nothing også med Phone (1), der var deres første smartphone. Her fik man flot indmad og en kapabel mobil til kun 3.799 kroner.

Efterfølgeren havde vi egentlig troet ville koste nogenlunde det samme, men de seneste rygter siger noget helt andet.

Nothing Phone 2 kan nemlig få et startpris på 729 euro, hvilket direkte omregnet er 5.400 kroner. Da Samsung Galaxy S23 blev lanceret i Europa var det med en vejledende pris fra 699 euro. Den endte med at koste fra 7.400 kroner i Danmark.

Taler rygterne sandt, kan Nothing Phone 2 altså ene med at koste cirka 7.500 kroner i Danmark. Det er det dobbelte af dens forgængers pris og oppe i flagskibs-niveau.

Mere flagskib end mellemklasse

Tager man et kig på specifikationerne på Nothing Phone 2 er der dog også mere flagskib over den end mellemklassemobiltelefon.

Den får blandt andet en Snapdragon 8+ Gen 1, 8-12 GB RAM og 256-512 GB lagerplads. Skærmen forventes at være en 6,5-tommers AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Batteriet skulle blive på 4.700 mAh batteri med hurtigopladning og trådløs opladning.

Der er dog mange populære og gode mobiltelefoner i den prisklasse, heriblandt OnePlus 11 5G, Samsung Galaxy S23, Apple iPhone 14, Google Pixel 7 Pro og flere.

Se også: Test af Nothing Phone (1)

Vi ved alt om Nothing Phone 2 den 11. juli

Det er den 11. juli, at Nothing løfter hele sløret for Phone 2. Ovenstående er indtil vidre blot rygter, så tag det med et gran salt.

Vi sidder klar til at dække Nothing-eventet den 11. juli.

Se også: Sammenlign alle mobiltelefoner