P20 Pro er Huaweis bedst sælgende i Vesteuropa nogensinde

Med deres seneste topmodel slår Huawei sig for alvor fast som et af Europas foretrukne brands.

P20 Pro er Huaweis bedst sælgende i Vesteuropa nogensinde

Huawei P20 Pro har slået producentens tidligere salgsrekord i Vesteuropa. Sammen med søstermodellen, Huawei P20, havde topmodellen allerede vist sig konkurrencedygtig i Asien, hvor der blev solgt enheder for 15 millioner dollars på bare 10 sekunder.

Læs også: Huawei P20 Pro er nu i butikkerne

Her i Europa blev P20 Pro lanceret den 27. Marts, og har siden da overgået Huawei P10 Plus, som havde den hidtidige salgsrekord. Faktisk viser salgstallene, at P20 Pro har overgået P10 Plus med hele 316 procent. De fleste af salgene stammer fra Storbritannien, Frankrig og Tyskland.

Huawei P20 Pro
Huawei formår, sammen med Leica, igen at hæve standarden for et mobilkamera. Triplekameraet er virkelig i en klasse for sig. Foto: Mobilsiden.dk

Den første telefon med et tredobbelt kamera har virkelig fået folk op af stolene over det meste af Europa. I Tyskland, Spanien og Italien er “Huawei P20” således blandt Googles mest søgte indtastninger.

Her hos mobilsiden.dk har vi også været imponerede over Huaweis flagskib. Du kan læse en detaljeret anmeldelse her: Huawei P20 Pro – Skyder med skarpt [TEST]