Pixel 6 kan få fem års opdateringer

Kendt tech-profil mener, at Google vil give Pixel 6 fem års opdateringer - men er det Android eller sikkerhedsopdateringer, der tales om?

Pixel 6 kan få fem års opdateringer

Google har lavet telefoner i efterhånden mange år, men de sælger ikke særlig mange telefoner. Noget tyder dog på, at de vil prøve at bide lidt fra sig ved at fokusere på opdateringer.

Pixel 6 får fem års opdateringer

Jon Prosser er kendt for at få fingre i tech-informationer før de fleste andre og han fortæller nu, at Google vil opdatere Pixel 6 i fem år. Det står dog ikke klart, at om det betyder Android-opdateringer i fem år eller om det er sikkerhedsopdateringer, det dækker over.

Samsung har netop annonceret, at de vil sikkerhedsopdatere sine Enterprise-telefoner i fem år og give tre store Android-opdateringer. Andre af selskabets telefoner får tre store Android-opdateringer samt fire års sikkerhedsopdateringer.

Det kan være, at det er samme model, Google vælger at følge. Samsung er den klart største Android-producent, så det kan være dumt af Google, hvis de topper Samsung på det punkt.

Se også: Priser på Pixel telefoner

Kort om telefonen

Pixel 6 skulle få en skærm på 6,4 tommer med Amoled-skærm med FHD+ opløsning og 120 Hz refresh rate. Den kommer med 8 GB RAM, 128 / 256 GB lagerpalds og batteri på 4.614 mAh.

Kameraet på bagsiden får 50 megapixel at lege med og der er også et 12 megapixel ultravidvinkelkamera.

Telefonen kommer også i en Pro-version med 6,71 tommer med 2K-opløsning og 120 Hz refresh rate. Pro-versionen får samme kamera-setup som almindelige model, men der er dog en ekstra 48 megapixel telefotooptik.

Pro-version får 12 GB RAM og 128/256/512 GB lagerplads. Batteriet er på 5.000 mAh. Begge modeller ventes naturligvis at have Android 12 fra start.

Se også: Nyheder om telefoner