Plenti – nyt teleselskab sælger underholdning frem for data

Et nyt dansk teleselskab er gået i luften: Plenti. Her satses der på underholdning frem for data, tale eller SMS’er.

Plenti – nyt teleselskab sælger underholdning frem for data

Fra i dag af kan du tegne et alternativt mobilabonnement hos det nystartede teleselskab Plenti. Abonnementet vil ikke lokke med en månedlig mængde GB eller timer, men vil i stedet byde på en bred vifte af underholdningstilbud.

Selskabet satser på et enkelt abonnement til 199 kr. per måned der giver adgang til blandt over 60 forskellige tilbud fra blandt andre Egmont, Aller, Tivoli, Mofibo, Ekstra Bladet og Berlingske.

Hos selskabet anser man selv pakken som et hybrid-produkt, der både kombinerer teleservice og underholdning i en og samme tjeneste:

”Vi ser faktisk ikke Plenti som et teleselskab. I hvert fald ikke i traditionel forstand. Vi ønsker i stedet at samle de bedste underholdningstjenester kombineret med et mobilabonnement, hvor tale, data og sms er inkluderet. Så er det slut med uheldige overraskelser og bekymringer omkring mobilregningen – Plenti vil sætte en ny agenda for mobiltelefoni og digitalt indhold,” siger direktør i Plenti Peter Mægbæk i en pressemeddelelse.

Læs også: Her er de bedste abonnementer til 200 kroner eller under

Det får du med Plenti

Grundpillen i Plenti-pakken er et abonnement der tilbyder fri SMS, taletid og data. Datapakken er dog begrænset til 5GB månedligt hotspot traffik. Plenti benytter sig af teleselskabet 3’s netværk.

Pakkens giver samtidig ubegrænset adgang til en stribe tilbud fra magasiner, nyheder, E-bøger, lydbøger og Tivoli-entré. Herunder kan du se hvad et Plenti abonnement rummer:

  • Nyheder fra Berlingske – Få nyheder fra b.dk og business.dk
  • Magasiner fra Egmont – Få app’en Flipp og få glæde af blandt andet Anders And, Hjemmet, Euroman, eurowoman, Fit Living, Basserne, ALT Interiør, Goal, Olivia, Wendy, ALT for Damerne, Gastro og Her&Nu
  • Magasiner fra Aller – Installer App’en Pling for at få glæde af blandt andet Femina, SE og HØR, Q, Vi Unge, Marie Idéer, CyclingPlanet, Alt om haven, Isabellas, Psykologi, IN, COOKIE samt Mad&Bolig
  • Esktra Bladet EKSTRA – Få adgang til premium-indhold fra eb.dk
  • Mofibo – Få lyd- og e-bøger fra Mofibos bibliotek over tusindvis af titler.
  • Gratis entré i Tivoli – Kom gratis ind i Tivolis og oplev de mange forlystelser, koncerter og events.

Se også: Nyt teleselskab gør op med dumme netværk

Rutinerede kræfter bag

Det er to veteraner fra den danske tele- og iværksætterbranche, der er stifterne bag Plenti.

Direktør Peter Mægbæk grundlage i sin tid Fullrate, mens medstifter Morten Strunge er manden bag Onfone som TDC opkøbte for et tre-ciffret millionbeløb og siden opløste i 2013.

Se også: Pas på datafælde med Plenti-abonnement