Rapport: Apple kommer med en ny iPhone SE næste år

Ifølge en ny rapport vil Apple næste år lancere en ny iPhone SE. iPhone SE 2 vil ligne iPhone 8 og være udstyret med A13-chipsættet.

Rapport: Apple kommer med en ny iPhone SE næste år

Apples kompakte iPhone SE, der blev lanceret tilbage i 2016, var et fremragende valg for dem der fandt andre iPhones for store. iPhone SE byggede videre på iPhone 5, men fik opdateret indmaden, og den blev en enormt populær lille telefonen – og er det stadig. Her i 2019 begynder den at vise aldrende tegn.

Læs også: Apple iPhone SE-afløseren i butikkerne den 3. april

De nyeste iPhones er langt større. Så store at nogle ikke vil gide rende rundt med dem, men nu er der lidt godt nyt til jer. Ifølge en rapport fra den velkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, så er Apple ved at gøre klar til en ny iPhone SE. Ifølge ham kommer den allerede i første kvartal næste år.

Ifølge rapporten vil iPhone SE 2 blive billigere end Apples nye iPhone 11, men blive udstyret med samme hurtige A13-chipsæt og 3GB RAM (iPhone 11 har 4GB RAM). Den vil dog ikke helt kunne matche den samme lille formfaktor, for Kuo påstår, at den designmæssigt vil ligne iPhone 8, der har en 4,7 tommer skærm. Stadig en lille telefon i forhold til de nyeste iPhones og Android-telefoner.

Apple iPhone 8 og 8 Plus
Apple iPhone SE 2 kommer til at ligne nuværende iPhone 8. Foto: Mobilsiden.dk

Ny iPhone SE 2 til næste år

I rapporten står der, at den nye udgave af iPhone SE kommer til næste år, allerede i første kvartal. Kuo forudser, at Apple vil sælge hele 30-40 millioner af iPhone SE 2 i løbet af 2020. Specielt mange ejere af iPhone 6 vil se iPhone SE som en oplagt opgradering, da den ældre model ikke længere får nyeste iOS-software. iPhone SE 2 vil være en “billig” adgang til netop dette. iPhone SE 2 skulle angiveligt holde fast i Apples TouchID-fingeraftrykslæser, da målgruppen har svært ved at undvære den.

Læs også: Næste års iPhone-design bliver inspireret af ældre model

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 26/9/2019 bragte vi nyt i sagen med nyheden Næste års iPhone-design bliver inspireret af ældre model – Artiklen finder du her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..