Razer afslører sin første smartphone 1. november

Der er spændende nyt på vej til gaming-folket. Den 1. november afslører Razer nemlig sin første smartphone ved dets største præsentation nogensinde.

Razer afslører sin første smartphone 1. november

En af de største producenter af gamingtilbehør til computere, Razer, er snart klar med sin første smartphone. På Razers hjemmeside teaser firmaet for en afsløring, der kommer til at finde sted den 1. november.

Razer oplyser, at det bliver firmaets største præsentation nogensinde. Med tanke på at Razer i forvejen har lanceret tre bærbare computere rettet mod gamere, må der formodes at være noget stort i vente om små tre uger.

Læs også: Producenten af gamingtilbehør Razer på vej med en smartphone

I teaseren oplyser Razer ikke direkte, at en smartphone er på vej, men det indikerer baggrunden derimod ganske tydeligt. Her ses en ung herre opslugt af en smartphone, som må formodes at være Razer-telefonen. Ved at justere lidt på billedets lysstyrke og kontrast kan der ses konturerne af, hvad der ser ud til et være et rundt kamerahus på bagsiden i stil med Motorolas smartphones. Designmæssigt bliver smartphonen formentlig udført i Razers klassiske sorte og grønne farvetema.

Der er endnu ikke sluppet nogle specifikationer ud omkring telefonen, men kilder kunne tilbage i juli måned oplyse, at den vil være rettet mod ’hardcore gamere’. De bedste specifikationer på markedet vil altså ikke være et utænkeligt scenarie i Razer-smartphonen.

Opkøbte smartphoneproducenten Nextbit i januar

Razers indtog på smartphonemarkedet er et resultat af, at Razer opkøbte smartphoneproducenten Nextbit tilbage i januar måned. Nextbit nåede kun at være på markedet i to år, men cloud-smartphonen Nextbit Robin klarede sig ikke desto mindre fint.

I maj måned allierede Razer sig med telekoncernen 3 Group, som ejer 3 Danmark. De to firmaer indgik et såkaldt ’co-branding’-samarbejde om at promovere hinandens produkter.

”3 Group har altid været en del af de tendenser, der gør sig gældende i mobilverdenen – og mobil gaming og eSports er helt klart kommet for at blive. 3’s samarbejde med Razer giver os mulighed for at nå både fritidsbrugere og hardcore-gamere”, lød det i maj måned fra Susan Buttsworth, direktør i 3 International Opportunities Development.

Læs også: 3 Group indgår samarbejde med gaming-giganten Razer

Om 3 vil føre Razer-smartphonen på dets webshop og i udvalgte 3Butikker ligesom det nuværende tilbehør fra Razer, er endnu ikke til at sige. Det må dog siges at være meget oplagt, men der er dog endnu ingen garanti for, at telefonen overhovedet kommer til Danmark.

3 gør sig i forvejen med eksklusive aftaler. Sidste år fik 3, som eneste teleselskab og forhandler i Danmark, eksklusiv ret til at føre OnePlus 3T. Siden salgsstarten for OnePlus 5 har den også været tilgængelig hos 3.