Reuters: Apple arbejder på en billig-udgave af iPhone

Apple arbejder på angiveligt på en billig-udgave af deres populære iPhone, der måske kommer på markedet i år.

Reuters: Apple arbejder på en billig-udgave af iPhone

Ifølge nyhedsbureauet Reuters, arbejder Apple på en billigere udgave af deres populære iPhone. Reuters citerer en rapport fra Wall Street Journal, der dog består af anonyme kilder.

Den nye billigere iPhone ligner den nuværende iPhone, men være udført i billigere materialer, som f.eks. en skal af plastic, i stedet for glas og metal.

Hvis produktet bliver en realitet, vil det i givet fald blive første gang Apple afviger fra deres produktlinie. Apples iPhone har været på markdet siden 2007.

Apples overvejelser om en billig-udgave af iPhone, skal formentlig findes i skærpet konkurrence fra f.eks. Samsung, der hvert år sender mange forskellige smartphones på markedet.

Apple har ikke ønsket at kommenterer sagen, men ifølge rapportens kilder, kan Apple stadig beslutte ikke at gå videre med projektet.

Temaet følges op

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 3/1/2013 fik historien nyt liv med en artikel der tunede ind på Samsung Galaxy S III og iPhone 5 har de dårligste antenner – Den videre beretning kan læses her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .