Rygte: Apple sænker forventningerne til iPhone 15

Seneste rygter påstår, at Apple har udfordringer med iPhone 15, og ikke har samme høje forventninger til salget som med iPhone 14.

Rygte: Apple sænker forventningerne til iPhone 15

Der er forventeligt under en måned til lanceringen af iPhone 15, og angiveligt har producenten udfordringer med produktionen af dem. I samme omgang har Apple sænket forventningerne til salget.

Se også: Test af iPhones

Forventer at sælge færre iPhone 15

Angiveligt skulle Apple ikke have de samme høje forventninger til iPhone 15-serien, som de havde til iPhone 14-serien.

Derfor skulle Apple have valgt at få produceret færre iPhone 15, fra 83 millioner enheder til 77 millioner.

Men det er åbenbart ikke kun forventningerne er er grund til dette. Apple skulle nemlig også have udfordringer med selve produktionen.

Nye materialer og hardware giver Apples leverandører udfordringer. Det er blandt andet den nye titanium ramme og nye skærme med mindre sort kant omkring skærmen på iPhone 15 Pro og Pro Max, der sætter en kæp i hjulet i produktionen.

Også en nye kamerasensor fra Sony skulle give udfordringer. Det er ikke klart om dette skyldes mangel på denne kamerasensor eller problemer med den.

Se også: Find laveste pris på iPhones

Hvad er nyt i iPhone 15?

Hvad kan vi forvente os af de nye iPhones? Først og fremmest kommer der igen i år fire modeller: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

Når det gælder de to billigste i serien, iPhone 15 og 15 Plus, er der angiveligt ikke de store nyheder. De skulle komme med nye skærme i 6,1 og 6,7 tommer med Dynamic Island, men uden en adaptiv skærmopdateringsfrekvens. De får sidste års A16-chipset, nyt hovedkamera på 48 megapixel og større batterier.

iPhone 15 Pro-serien byder på mere nyt. Her er det nye LTPO OLED-skærme, rammer i titanium, nye A17-chipset, større batterier, nye kamerasensorer og muligvis også endnu større lagerplads.

Se også: iPhone 15 bliver dyrere – se forventede priser