Rygte: Budgetvenlig LG G4 rammer Europa næste måned

I starten af juni lancerer LG en prisvenlig og mindre udgave af LG G4 med knap så heftige specifikationer, lyder et rygte.

Rygte: Budgetvenlig LG G4 rammer Europa næste måned

Sydkoreanske LG vil, ligesom med LG G3 sidste år, sende en skrabet version af sin G4-topmodel på markedet, og det lader til, at den lander i de europæiske butikshylder til at starte med.

Sådan lyder rygtet i hvert fald fra den tyske hjemmeside, WinFuture, der har opsnappet den hidtil ukendte smartphone fra en tysk forhandler. Her figurerer en LG G4 efterfulgt af et c og altså ikke et s, som budgetmobilen ellers fik påsat sidste år.

Læs også: LG G4 officiel – Topmobil med læderstil

Med et prisskilt på €297,5 svarende til 2.200 kroner på webshoppen bliver det en smartphone, der, ikke overraskende, ligner sin storebror ved første øjekast, men hvor specifikationerne er en væsentlig anden historie.

Skærmen er nemlig skrumpet fra 5,5” til 5”, og det samme er opløsningen, som ”kun” er HD – altså 720 x 1280 pixels. Processoren hedder nu Snapdragon 410 fra Qualcomm, som rummer 4 kerner på 1,2 GHz. Processoren får følgeskab af 1 GB RAM samt 8 GB intern lagerplads, mens muligheden for at indsætte et microSD-kort bibeholdes.

Hvor kameraet på topmodellen, LG G4, er på 16 MP, må du affinde dig med 8 MP i G4c-udgaven og 5 MP foran frem for 8. Der er understøttelse for LTE/4G, så du vil stadig få gavn af de højere netværkshastigheder trods den noget lavere pris.

Læs også: Første billeder: Så vildt er LG G4’s kamera

LG G4 gemmer på et forholdsvis stort batteri på 3000 mAh, men med LG G4c må du nøjes med 2.540 mAh, som er næsten identisk med kapaciteten i Samsung Galaxy S6.

På nuværende tidspunkt er det kun plastikudgaven i metalgrå med modelnummeret H525N, der er vist frem. WinFuture lader sig fortælle, at den også kommer hvid og guld, og derfor tyder det altså på, at den unikke læderbagside ikke finder vej til denne skrabede udgave.

Det vil dog endeligt vise sig, når LG, ifølge rygtet, planlægger at sende G4c på markedet i Europa allerede i starten af juni måned til en pris helt ned på €279 eller 2.100 kroner.

LG G4c
Sådan ser den prisvenlige G4c ud på den tyske webshop.