Rygte: OnePlus 12 lanceres allerede i år

OnePlus kunne allerede i år lancere deres næste flagskibsmobil. Rygter om lanceringstidspunkt og specifikationer på OnePlus 12 er ude.

Rygte: OnePlus 12 lanceres allerede i år

Det er ikke længe siden, at OnePlus løftede sløret for en helt ny topmodel, OnePlus 11, men allerede nu er der informationer og rygter om dens afløser. Rygterne påstår at OnePlus 12 kommer tidligere end forventet. Læs om det forventede lanceringstidspunkt for OnePlus 12 og de rygtede specifikationer.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Kan blive lanceret allerede til december

Egentlig havde vi først forventet, at OnePlus 12 ville blive lanceret til næste år, men de seneste rygter fortæller, at den nye topmodel kunne komme allerede i år. Tager man et kig på lanceringshistorikken for OnePlus’ seneste flagskibsmobiler, ser det ikke usandsynligt ud.

Springer vi et øjeblik tilbage til 2020 lancerede OnePlus topmodellen 8 Pro. Denne mobil blev lanceret i april. Året efter kom OnePlus 9 Pro, der blev lanceret i marts.

Dernæst kommer vi til OnePlus 10 Pro, der fik sin debut allerede i januar 2022. I år lancerede OnePlus også 11’eren i januar, men få dage tidligere end dens forgænger.

Så der er altså en tendens hos OnePlus der viser, at lanceringen af toptelefonerne rykkes frem. Rygterne om OnePlus 12 går på, at den lanceres allerede i december i år – og det er ikke helt usandsynligt.

Se også: Test af OnePlus 11

Får hurtigere ydeevne

Der er også allerede de første specifikationer på den kommende topmodel fra OnePlus. Størrelsesmæssigt vil den angiveligt minde meget om de seneste topmodeller fra producenten.

Skærmen er på de samme 6,7 tommer med en QHD-opløsning, OLED-panel og 120 Hz opdateringshastighed.

OnePlus 12 forventes at få den nyeste og bedste chip fra Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3, der lanceres senere i år. OnePlus 12 skulle få et 5.000 mAh batteri og understøtte op til 100 Watt kablet opladning.

På bagsiden skulle 12’eren være udstyret med tre kameraer på 50, 50 og 64 megapixel.

Bedre zoom til OnePlus 12

For første gang nogensinde ser OnePlus ud til at tage højere zoom seriøst. Angiveligt skulle 12’eren blive den første smartphone fra OnePlus, der udstyres med et periskopkamera. Det er denne type kamera topmodellen fra Samsung, Galaxy S23 Ultra, har, som giver den hele 100x zoom.

Se også: Seneste nyt om mobiler