Rygte: Opdateret iPhone SE kommer i starten af 2018

Trods rygter om ingen ny iPhone SE lyder det nu, at en opdateret iPhone SE alligevel bliver en realitet i starten af 2018.

Rygte: Opdateret iPhone SE kommer i starten af 2018

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple lancerer en ny og forbedret iPhone SE i starten af næste år. Sådan lyder det fra avisen Focus Taiwan, som mener at vide, at den taiwanesiske fabrik Wistron er i færd med at udvide produktionen af iPhones i Indien ved at få ansvaret for produktionen af den næste iPhone SE.

Apple ønsker ifølge oplysningerne at fordoble iPhonens markedsandele i Indien over de næste fem år, og derfor er der behov for en ny, billig smartphone, som kan høste markedsandele. Produktionen skulle angiveligt allerede være begyndt i maj måned i Wistrons indiske fabrik i Bangalore.

Læs også: iPhone SE (2017) fotos er ude – nyt design på vej

Det er forventningen, at den opgraderede iPhone SE vil være tilgængelig i løbet af 1. kvartal 2018, hvilket er i overensstemmelse med lanceringen af den oprindelige iPhone SE. Den blev nemlig annonceret og udgivet i de første lande i marts måned 2016.

Det forlyder endvidere, at den næste iPhone SE bliver lanceret i Indien som det første sted, hvor Apple og Wistron-fabrikken skulle have indgået en lukrativ aftale om at få reduceret momssatsen med 10 %. Herefter vil den få en international debut, lyder det.

Hardwaremæssigt ventes den at få et design, der matcher det vi kender fra iPhone 7-familien, mens skærmen skulle være en tand mindre med en størrelse på mellem 4” og 4,2”. I motorrummet vil der være Apples A10-processor, som får følgeskab af enten 32 eller 128 GB lagerplads alt efter variant. Batteriet vil blive svagt opgraderet fra 1.624 mAh i den nuværende iPhone SE til 1.700 mAh. Softwaren bliver, ikke overraskende, iOS 11.

Der har i de foregående måneder været blandede rygter om en eventuel ny iPhone SE. I maj måned blev bagsider af telefonen lækket, men så forlød det i sidste måned, at der alligevel ikke er udsigter til en iPhone SE – og nu peger rygterne altså på det modsatte.

Seneste nyt om Mobiltelefoner