Rygte: Vivos exceptionelle kantløse mobil debuterer næste uge

En yderst imponerende mobil-prototype med usynlig fingeraftrykslæser og selfiekamera, kan fremtidsmobilen nu snart blive til virkelighed.

Rygte: Vivos exceptionelle kantløse mobil debuterer næste uge

Den kinesiske mobilproducent Vivos nyeste mobilkreation, døbt APEX, har fået mange til at måbe ved årets MWC-messe i Barcelona.

Her har producenten fremvist en mobilprototype, hvor hele frontpartiet består af skærm ved på snedig vis at klemme både fingeraftrykslæser, højtaler og frontkamera ind under displayet.

Se også: Vivos konceptmobil imponerer: displayet indtager hele fronten  

Konceptet har vist sig at være på mere end prototype-stadiet i sin første test, hvor de første meldinger om teknologierne er overvejende positive.

Hvorvidt fermtidsmobilen er flyveklar, bliver vi klogere på næste uge, hvor Vivo inviterer til et lanceringsevent i hjemlandet Kina. Det skriver gsmarena.com.

Lanceringen vil foregå under overskriften ’Unlock the future’ – en kraftig hentydning til netop den revolutionære oplåsningsmekanisme i selskabets prototyper.

Vivo Apex Unlock the future
Invitationen til Vivos næste presseevent lægger op til en stor skærmsensation. Foto: vivo.com.cn

En APEX-lignende telefon

De verserende rygter om Vivo’s kommende telefon går på, at telefonen vil byde på et 6 tommer stort Full HD+ display baseret på OLED-teknologi.

Under dette display vil mobilen gemme på en fingeraftrykslæser som vil være usynlig når skærmen er tændt.

Telefonen vil blive offentliggjort den 5. marts 2018 i Vivos Hangzhou Institut.

Læs også:  Så kom den: den første mobil med usynlig fingerscanner