Sådan bliver OnePlus 11T – får 24 GB RAM

OnePlus Ace 2 Pro er lanceret og meget tyder på, at den 24 GB RAM kraftige mobil med 150W opladning bliver til OnePlus 11T, der kommer til Danmark.

Sådan bliver OnePlus 11T – får 24 GB RAM

OnePlus Ace 2 Pro er blevet annonceret i Kina og meget tyder på, at den bliver til OnePlus 11T på globalt plan.

Det er i hvert fald vores klare forventning og det er også hvad store internationale tech-medier sætter næsen op efter. Når vi ser billeder af Ace 2 Pro, så har den stort set samme design som OnePlus 11.

Er det tilfældet, så bliver det noget af et powerhouse af en mobil, som vi får med OnePlus 11T: Op til 24 GB RAM, 150W hurtig opladning og et mægtigt Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt.

Den nye smartphone har også en ny type køleløsning udviklet af OnePlus selv.

Se også: Find priser på OnePlus 11

Får stor og flot skærm

Telefonen har en 10-bit 6,74 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 2.772 x 1.240 pixel. Skærmen understøtter 120 Hz skærmopdateringshastighed, og den kan nå en lysstyrke på 1.600 nits i visse scenarier.

Den kommer også med 100 procent DCI-P3 og 100 procent sRGB-farveskala og Always-On Display-funktion. Hvis disse specifikationer ikke siger dig det store, så kan vi oversætte det til, at skærmen er fremragende med flotte farver og skarpe, klare detaljer.

Se også: Hvilken mobil har den bedste skærm?

Ekstremt kraftfuld mobil

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 er den nyeste og mest kraftfulde processor fra Qualcomm lige nu og giver CPU’en og GPU’en et præstationsboost, samtidig med at strømforbruget sænkes. Derudover har vi 24 GB LPDDR5X RAM og UFS 4.0 lagerplads.

Det er første gang, vi ser en mobil med 24 GB RAM og det betyder, at den kan holde gang i endnu flere apps på samme tid end vi har set på nogen anden mobil.

OnePlus Ace 2 Pro / 11T er udstyret med varmeafledning med dobbelt cirkulation, hvilket øger det samlede areal til 9.140 mm². Det omfatter flere lag grafit og termisk gel, som begge er superledende materialer, der gør, at varmen spredes hurtigere og ikke overopheder telefonen.

Se også: Telefoner med hurtig brugerflade

Mange antenner og øget Wi-Fi-stabilitet

OnePlus lancerede ikke telefonen som en gaming-enhed, men med 24 GB RAM, en kraftfuld processor og det nye kølesystem vil telefonen egne sig rigtig godt til gaming.

Telefonen er pakket ind i metal, der fungerer som antenner, hvilket ikke er noget nyt, men den har mindst 15 forskellige elementer, der kan fungere som en antenne. Der er også nogle softwareforbedringer i Wi-Fi-stabiliteten. Dertil kommer, at mindst 100 spil understøtter en opdateringshastighed på 120 Hz.

Se også: Telefoner med bedste antenne

Super hurtig opladning

På bagsiden sidder et 50 megapixel hovedkamera med PDAF og OIS, et 8 megapixel ultravidvinkelkamera og et 2 megapixel makrokamera. På fronten sidder et 16 megapixel kamera. Man skal nok kunne tage gode billeder med telefonen, men det virker som om, OnePlus holder lige igen med kamerakrudtet på Ace 2 Pro / OnePlus 11.

Når det gælder batteriet, får vi mulighed for at lade det op med 150W. Den skulle kunne blive ladet op fra 0 til 100 procent på 17 minutter med den lader, der følger med i æsken.

Se også: Guide til bedste kameramobil

Prisen sår tvivl: Kan det være OnePlus 11T?

Ind til nu er prisen kun præsenteret i kinesisk valuta og den starter fra det, der svarer til cirka 3.000 kroner for 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Skal man have versionen med 24 GB RAM, får man samtidig 1 TB lagerplads og prisen starter fra det, der svarer til cirka 4.000 kroner.

Det er priser, der kan så lidt tvivl om, hvorvidt Ace 2 Pro kan blive til OnePlus 11T på vores kanter. De vejledende priser på OnePlus 10T var for eksempel noget højere, men det kan skyldes en bevidst strategi fra OnePlus’ side.

Det kan være, at de spæder op med ekstra kamerafunktioner i OnePlus 11 for på den må at kunne prissætte telefonen højere.