Sådan følger du Huaweis Mate 20-event i eftermiddag

I eftermiddag klokken 15:00 afslører Huawei den længe ventede Mate 20-serie i London. Se her hvordan du kan følge med hjemmefra.

Sådan følger du Huaweis Mate 20-event i eftermiddag

Så er vi nået til dagen, hvor Huawei løfter sløret for Mate 20, Mate 20 Pro og muligvis også Mate 20X og Watch GT. Men hvordan kan du følge med i den store event i London?

Først og fremmest dækker vi – som altid – Huaweis event med alt, hvad du behøver at vide om de nye smartphones, så du kan naturligvis nøjes med at holde dig opdateret på Mobilsiden.dk, men hvis du vil følge præsentationen nærmere, er der også mulighed for det.

Læs også: Huawei Mate 20 Pro får hele 8GB RAM og 512GB lager

Huawei livestreamer nemlig eventen på sin hjemmeside, så du kan følge med i, hvad der sker i London. På nuværende tidspunkt har Huawei endnu ikke offentliggjort YouTube-livestreamen, men så snart de gør det, kan du finde den her. Til gengæld har Huawei allerede offentliggjort den livestream, som vil være at finde på Facebook. Den finder du her.

På Huaweis hjemmeside kan du også tilføje eventen som en begivenhed til din kalender. Så får du en underretning på din mobil og/eller computer, når det hele går løs i morgen eftermiddag klokken 15:00 dansk tid.

Du kan også følge med direkte her: