Seneste rygter og billeder af Samsung Galaxy Z Flip 5 og Fold 5

Samsung er på vej med de to nye flagskibsmobiler Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5. Se de lækkede billeder af begge telefoner her.

Seneste rygter og billeder af Samsung Galaxy Z Flip 5 og Fold 5

Samsung kan tidligere end forventet lancere de to nye foldbare flagskibsmobiler, Galaxy Z Flip5 og Z Fold5. Her tager vi et kig på de seneste rygter og billeder af de to telefoner.

Samsung er dominerende på markedet for foldbare mobiltelefoner, også selvom denne type telefoner måske har taget helt fat som flere producenter havde forventet. Der er dog ingen tvivl om, at Samsung virkelig gerne vil gøre de foldbare telefoner mere attraktive, og de kommende Galaxy Z Fold 5 og Z Flip 5 er derfor ekstremt vigtige produkter for dem.

Men hvad nyt vil Galaxy Z Flip5 og Z Fold5 egentlig byde på? Her tager vi et kig på de nyeste rygter og viser seneste lækkede billeder af dem.

Se også: Læs seneste mobiltelefon-tests

Rygter og billede af Samsung Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Flip5 er Samsungs bud på en moderne klaptelefon. Telefonen er klappet sammen og har en mindre touchskærm på ydersiden, hvor man blandt andet kan se notifikationer. Folder man telefonen ud har man noget der minder om en almindelig smartphone med en større skærm.

En af de største ændringer på de nye Flip5 bliver en større skærm på ydersiden, der vokser fra 1,9 tommer til omkring 3,4 tommer.

Derudover vil Flip5 byde på Snapdragon 8 Gen 2-chipset og forbedrede kameraer, siger rygterne.

Se de lækkede fotos af Samsung Galaxy Z Flip5 herunder.

Rygter og billede af Samsung Galaxy Z Fold5

Samsungs Galaxy Z Fold5 er kort forklaret en lille tablet, der kan foldes sammen på midten. På ydersiden har den en mindre skærm, der minder om den på en almindelig mobiltelefon.

Lige som Flip5 kommer Fold5 med forbedret indmad, heriblandt Snapdragon 8 Gen 2-chipset og nye kameraer.

Designet er mere eller mindre identisk til det nuværende, hvor der sidder en 6,2 tommer skærm på ydersiden og en større 7,6 tommer skærm, når telefonen er foldet ud.

Galaxy Z Fold5 vil dog føles mindre end nuværene Fold4, da der er mindre kant omkring skærmene. Så man kan se frem til en mere kompakt foldbar Fold5.

Se nyeste lækkede billeder af Samsung Galaxy Z Fold5 herunder.

Se også: Bedste kameramobil

Hvornår kommer Galaxy Z Flip5 og Fold5?

Samsung har endnu ikke officielt afsløret hvornår Galaxy Z Flip5 og Fold5 bliver præsenteret, men også det har rygterne et bud på. Angiveligt skulle de to telefoner blive lanceret allerede i juli.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner