Samsung annoncerer ny variant af Galaxy S9

Samsung vil udvide den interne hukommelse i Galaxy S9 og S9+

Samsung annoncerer ny variant af Galaxy S9

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

De seneste Samsung Galaxy modeller har aldrig haft et problem med lagerplads, da det altid har været muligt at udvide med microSD. Det er et af de steder hvor Samsung har overhånden i forhold til iPhone som ikke tillader at udvide med SD-kort.

I går annoncerede Samsung, at de vil lancere nye varianter, af Galaxy S9 og S9+, med 128GB og 256GB intern hukommelse. Selvom standardudgaven kommer med 64GB hukommelse, vil den ekstra lagerplads gøre det lettere for dem som ikke ønsker at jonglere med filer på både telefon og hukommelseskort.

Samsung Galaxy S9
Foto: Winfuture.de

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Læs også: Samsung Galaxy S9+ eller Huawei P20 Pro – hvilken skal du vælge [DUEL]

Det skulle allerede nu være muligt at forudbestille telefonerne fra Samsungs hjemmeside, og de skulle være tilgængelige fra den 18. Maj. De nye varianter vil kun blive solgt på Samsungs egen hjemmeside, så de vil ikke være at finde i butikkerne.

Derudover vil en hver som køber en Samsung Galaxy S9 eller S9+, både standarden og de nye varianter, få et sæt Gear Icon X hovedtelefoner med gratis. Man kan også vælge at udskifte de gratis hovedtelefoner, med en anseelig rabat på et Gear S3 Frontier smartwatch.

Seneste nyt om Mobiltelefoner