Samsung går efter 22 procent af smartphonemarkedet i 2022

 Samsung har høje forventninger til Galaxy S22 og satser på at nuppe 22 procent af det globale smartphone-marked i 2022.

Samsung går efter 22 procent af smartphonemarkedet i 2022

Ifølge The Elecs rapportering har Samsung ambitiøse mål for 2022 og går efter 21,9 procent af det globale smartphonemarked. Samsung-cheferne tror, at den fortsatte pandemisituation formentlig betyder en stigning i salget af smartphones 2022 ud, og de tager gerne en endnu større del af den kage.

Forventer 33 millioner solgte telefoner

Globalt forventes salget af smartphones komme til at ligge på 1,52 milliarder enheder, og omkring 390 millioner af dem, vil Samsung gerne sælge og dermed nå op på sit mål på 21,9 procent af markedet.

33 millioner af de solgte Samsung-enheder bliver Galaxy S22-telefoner. Samsung forventes, at der bliver solgt 14 millioner Galaxy S22, mens Galaxy S22+ og S22 Ultra forventes at sælge henholdsvis otte og elleve millioner enheder.

Størstedelen af salget forventes Galaxy A-serien at stå for. A23 og A33 skal stå for 267 millioner solgte enheder, mens A53 og A73 gerne skal lande på omkring 92 millioner solgte enheder. Det er telefoner, der ikke er så stor margin på, i hvert ikke når det gælder A23 og A33.

Se også: Billig Galaxy S

Mere aggressiv markedsføring

For at opnå dette mål har Samsung tænkt sig at føre en mere aggressiv markedsføring, og de kommer formentlig også til at tilbyde flere funktioner til prisen, især i Kina hvor Huaweis dominans er et minde blot.

Verdens største smartphoneproducent har planer om at tilbyde flere farver og forsimple produktionsprocessen ved at skære ned på det antal lag, man har i bagsiden af telefonen. Det gælder mellemklassetelefonerne, og det skal gøre omkostningerne betydeligt mindre.

Se også: Test af Samsung telefoner

Selv de billigste telefoner skal være vandtætte

Derudover vil Samsung gerne kunne tilbyde IP68-klassificering for støv- og vandtæthed til de billigere modeller, til at begynde med til Galaxy A33-serien. Alle telefoner i den serie, det vil sige også A53 og A73 får IP68-klassificering i et forsøg på at tiltrække flere nye kunder både i og udenfor Kina.

Se også: Nyheder om Samsung

Seneste nyt

Vi blev slet ikke færdige med emnet. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. d. 12/11/2021 fulgte vi historien op med en artikel der belyste emnet Disse smartphones vil bruge fed funktion fra Android 12 – Forstættelsen om temaet kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..